Hoş Geldin Panel İster
Gönderen Unknown | 0 yorum

Yay Burcu Kadınının Diğer Burçlarla İlişkisi


Yay Kadını - Koç Erkeği
İkiniz arasında çok güzel bir uyum vardır. Patlamaya hazır bir doğanız olmasına rağmen, kavgalarınız kısa sürer. Yay kadını için doğru eş, güvenilir ve dürüst olmalı, karmaşık olmamalıdır. Koç erkeği olarak, onunla beraber olmak için şansa sahipsiniz. Koç, kalbini dilin de taşır ve eğer size aşkını ilan etmişse gerçekten öyle düşünüyordur. Bu ilişkinin yönünü Koç belirleyecek, en önemli kararları kendisi verecektir. "Kime sonsuza kadar bağlanacağını önceden iyice düşün" onun parolasıdır ve siz de bu şartlar altın da onunla ilişkiye girersiniz. Çünkü Koç sadece bir kadına bağlanmak ve ona lütuflarda bulunmak için yaratılmamıştır, bir flört diğerini takip eder. Buna karşın Yay kadını hiçbir zaman ateşle oynamaz ve kıskançlığını çok zor gizleyebilir. Diğer yandan nasıl bir ilişki istediği konusun da onu aydınlatmak ve aşk sanatı hakkındaki fikirlerini ona benimsetmek kadına kalmıştır.

Koç, "özgürlükçü" bir kadının yanında hiç de sinirli değildir. Evlen dikten sonra eşinin çalışmaya devam etmesini ve ev idaresinde ona yardımda bulunmayı, isteksizce karşılamaz. Ancak zarar görmemesi şartıyla buna izin verir. Çünkü bu yönden Koç erkeği tutucu bir zihniyete sahiptir.

Yay kadını ve Koç erkeği ideal bir ebeveyndirler, çocuklarını mutlu ve azimli insanlar olarak yetiştirirler.

Yay Kadını - Boğa Erkeği
Boğa hükmetmek ister ve Yay hükmedilmeye izin vermez. Cinsel açıdan Yayın ateşli arzuları, Boğanın bitmez tükenmez ihtirasına yetmeyecektir. Birçok alandaki uyumunuz sorunlarla başa çıkma yeteneği olan bir çift olmanızı sağlar. Ev konusunda Boğa iyi bir kocadır. Pratik davranır, gerçekçi düşünür ve esprilidir. Bunlar bir Yay kadını olarak sizin evlilikte takdir ettiğiniz özelliklerdir.

Boğa erkeği özgürlüğünü her şey den çok sever ve evliliğe zorlanmaya kolay kolay izin vermez. Ancak gerçekten âşık olduysa, ciddi olduğunu düşünebilirsiniz. Flörtlerine çok büyük anlamlar yüklemeyin, aslında onlar kendini ispatlamaya yöneliktir. Boğa erkeği çok evcimendir. Seve seve size bıraktığı ev idare sinde pratik tavsiyeler ve bir sürü finansal kaynakla size destek olur. Onunla çıkmak istiyorsanız inisiyatifi ele almalısınız. Ona yeni bir giysi aldırmak için kandırma sanatını iyi bilmek gerekir.

Sizi eş olarak seçtiyse, sizi tam anlamıyla isteyecek ve kendinizi tümüyle ona adamanızı sağlayacaktır. Evlendikten sonra da kendinizi mesleğinize vermeniz, onu pek heyecanlandırmaz. Büyük olasılıkla Boğa erkeğinin bu yönü nedeniyle hayat sizin için pek hoş olmayacaktır. Mesleki olarak Boğa erkeği size yardımcı olabilir. Aynı zamanda özel olarak, nakit akışının yolunda gitmesini, çocukların topluma faydalı ve saygıdeğer kişiler olarak yetiş melerini sağlayacaktır. Eşinden aynı anda bir arkadaş, sevgili ve anne olma yeteneği bekler. Yay kadını ve Boğa erkeği hayattan beklentilerini ortak bir paydaya getirebilirlerse, beraber çok mutlu olabilirler.

Yay Kadını - İkizler Erkeği
Gerçek bir uyum için ikisi de faz lasıyla canlıdır. İkisi de eğlenceyi sever ve pek çok ortak girişimden zevk alır. Ancak daha sonra İkizler tehlikeli hale gelebilir ve Yay mümkün olduğu kadar kestirme çareler arar. Hayatınızda heyecanı, değişimi ve dramatik gelişmeleri seviyorsanız, İkizler erkeği sizin için doğru bir seçimdir. Durmadan bir amaç tan diğerine koşturacak, hiçbirine bağlanmak istemeyecek ve bu nedenle 6nemli kararlar vermekte zorlanacaktır. Girişimlerini dikkate alın, ama ona emirler vermeye ya da hareket özgürlüğünü kısıtlamaya kalkmayın, buna hayatta katlanamaz.

Yay kadını duygularını açıkça sergilemediği için, içinden neler geçtiğini anlamak, İkizler erkeğine zor gelecektir. Belki de bu nedenle onu daima yeni şeylerle büyüleyen kadın siz oluyorsunuz.

Değişime olan erkeksi düşkünlüğü az ya da çok, zararsız flörtlerde de görülür. İkizler erkeği kolayca yabancı yataklara koşabilir. Onu yatağınıza geri çekmek için tüm fantazi ve fikir zenginliğinizi ortaya dökmelisiniz. Genellikle sınırlarını bilmediğinden, ona yol gösterme ve böylelikle alkol gibi zararlı şeylerden onu koruma görevi, size düşmektedir. Fiziksel çalışma ve zahmetten nefret ettiği için ev bakımını severek size bırakır. Her şeye rağmen kendisini mükemmel bir mutfak şefi olarak da ispatlar ve bunun için sizinle çok iyi anlaşır. Kesinlikle ilgi alanına girmeyen bir iş söz konusuysa, hava grubu İkizler erkeğini tekrar yola getirebilmek için iyi düşünülmüş bir yol izlemelisiniz.

Parayla arası iyi değildir ve bu nedenle evlilikten sonra da iş hayatına devam etmeye karar vermeniz onu memnun eder. Cüzdanı tamamen boşaldığında borç alacağı kişi olarak sizi dikkate alabilir. Tıpkı başta söz edildiği gibi, İkizler erkeğiyle hayat rengarenk olacaktır.

Yay Kadını - Yengeç Erkeği
Bu iki burç, Zodyak'ın iki zıt tarafında yer alır. Yengeç, emniyet ve istikrara ihtiyaç duyar buna karşın Yay maceraya atılmak için özgür olmak ister. İlk bakışta güleryüzlü ve vurdum duymaz, ama daha yakından bakıldığında gerçekten karmaşık görünür. Size güvenebileceğine gerçekten emin olduğunda, duygularını paylaş manıza izin verecektir. Kendinize güveniniz ve her renkten insanla anlaşabilme yeteneğiniz, onda hayranlık uyandıracaktır. Yengeç erkeği sahiplenme, güç ve finansal güvenlik için çabalar ve doğal olarak da çok tutumludur, ama cimri değildir. Çünkü tüm bu tutumluluğu, ailesine sorunsuz bir gelecek sağlamaya yöneliktir.

Bir sevgili olarak Yengeç erkeğiyle ilginç mucizeler yaşayacaksınız, çünkü bu normalde sakin ve tedbirli tipin ihtirası, aşkta bir volkan gibi patlayacaktır. Gücü ve cinsel güdüleri sizi sık sık onun kollarına itecektir; cinsel ve duygusal olarak ikiniz çok iyi anlaşırsınız. Yengeç erkeği yapısı gereği amaç ve planlarını gerçekleştirmekten çok, bunlardan bahseden tiplerdendir. Onu ara sıra birazcık "sarsma" nız ve sözlerini, ispatlanabilir davranışlara çevirmesini sağlamanız, zararlı olmayacaktır. Yengeç erkeği çok evcimendir, sizi de en çok işini bitirip eve döndüğünde, beraber hoş bir akşam geçirmek için hazırlık yaparken görmeyi sever. Onun rüyalarının kadını olarak, Yengeç erkeğinde samimi ve güvenilir eşi bulacaksınız ve aranızdan su sızmayacak, çünkü evlilik onun için çok ciddi bir konudur.

Yay Kadını - Aslan Erkeği
Bu ilişki, açıksözlülük ve özgürlüğün beraberinde getirdiği her şeyi sunar. Aslan, Yayın tutkusunu açığa çıkaracak anahtarı elinde tutar. Sekste mükemmel bir uyum sağlaya bilirsiniz. Birbirinize dikkat eder, birbirinizin sosyalliğinden faydalanırsınız. Macera sevgisini paylaşır ve zorluklara kolay kolay yenilmezsiniz. Her şey sizin mutlu bir çift olacağınızı gösteriyor.

Yay kadını ve Aslan erkeği karşılıklı olarak birbirlerine hayran olan ve birbirlerinin hatalarına aldırma yan bir çifttir. Siz kendinize, hayran olacağınız şeyler yaratan bir erkek istiyorsunuz. Aslan bazen apaçık, bazen de iddialı bir şekilde, sizin için doğru kişidir. Her şeyde haklı olduğunuz iddiasından biraz vazgeçmek zorundasınız, çünkü Aslan, kışkırtılmadı ğı ve siz bu ilişkinin hakimi olmaya çalışmadığınız sürece, sakin ve yumuşak olacaktır. Bu kadar güçlü iki kişilik bir araya gelince, hakimiyet kavgası eksik olmayacaktır. Hoş bir maç! Ancak ikisi de evliliği daimi bir güç savaşına çevirmemek için yeterince dikkatlidir. Bazen biri, başka zaman diğeri geri adım atacaktır. Yay kadını, açık sözlülüğü ve alaycı uyarılarıyla tanınır. Bu özelliklerini Aslan karşısında gizlemek zorundadır. Çünkü Aslan, özgüveninin sarsılmasına ya da aptal durumuna düşürülmeye hiç tahammül edemez. Başka bir erkekle flört etmeniz kıskanç Aslanın hiç hoşuna gitmez. Yine de Yay kadını için eşine daima açık ve dürüst olmak, onu dolambaçlı yollarla sinirlendirmek hiç de problem olmayacaktır.

Aslan, bir eş olarak sizde karar kıldıysa, onun "tuzağına" düşmemek, kolay, olmayacaktır. Ona "evet" demeniz için gece gündüz peşinizi bırakmayacak ve sizi her yerde takip edecektir. Aslanın en çok kullandığı sözü "Ben korurum"dur.

Yay Kadını - Başak Erkeği
Farklı kişiliklere sahip olduğunuz için, hayata bakış açınız da farklıdır. Sakin Başak tipi, duygusal olarak, durgun sularda yol almayı tercih eder ve düşüncesiz, hareketli, doğayı ve sporu seven Yay kadınıyla pek ortak bir yanı yoktur. Cinsel yönden frekanslarınız uyuşuyor bu nedenle seksin mutluluk yarattığı söylenebilir ama yine de geride, günün yirmi üç buçuk saati kalır. Sizin fikrinize göre o, fazla titiz, televizyon reklamlarındaki gibi pırıl pırıl bir ev isteyen ve abartılı bir şekilde temizliğe önem veren birisidir. Buna karşın siz, ev işinden çok daha mantıklı işleri ve değişim yönünden zengin bir hayatı tercih edersiniz. Sizin neşeli ve aceleci davranış tarzınıza, nadiren ayak uydurmayı ister. Projeleri önceden düşünülmüş, inceden inceye hazırlanmıştır. Hiçbir kararı aceleye getirmez. Her fikrinizde bazı fikirlerinizin saçma olduğunu siz de kabul etmeli siniz bir kusur bulacak, bunun kime yararı olduğu sorularıyla sizi bunaltıp şüpheye düşürecektir. Bu ilişki için pembe bir gelecek olmadığı kabul edilse bile Başak erkeğinin olumlu yönleri de vardır; zihinsel yeteneklerini, engin bilgisini, size bir şey öğretmeye ve hava atmaya kalkmadan karmaşık olay ve örnekleri anlatma sabrını, onun alacaklı hesabına kaydetmelisiniz. İsabetli çözüm önerileri, sabrı ve güvenilirliği, onu işyerinde aranan biri, bazı görüşlere göre de ideal bir eş yapar.

Onun ihtiras timsali olmadığı kesindir. Bunun için fazla sadıktır. Başak erkeğiyle girdiğiniz ilişkide diğer kadınlarla ilişkilerini büyük olasılıkla bilemeyeceksiniz. Aldatmanın, kendisi için ne gibi sonuçlar doğuracağını bilir.

Çok fazla inisiyatif sahibi olmanızdan hoşlanmayacaktır. Her şeyi beraber planlamak ister. Hatta girişeceğiniz bir macerada bile! Eğer Başak erkeğini iyi tanır ve onu severseniz, bu ilişkiye meydan okuyabilirsiniz.

Yay Kadını - Terazi Erkeği
Terazinin hoşgörüsü Yay kadınının ihtiyacı olan şeydir. Yay kadınının cüretkâr hoppalıklarına, sevgi dolu bir eğlence anlayışıyla bakacaktır. İkisi de seks konusunda hassastırlar.

Terazinin aradığı kadın olasılıkla sizsiniz. Gerçekçi düşünürsünüz. Eşinizin son derece iddialı olmasından hoşlanmazsınız. Bireysel özgürlüğü en az birbiriniz kadar seviyorsunuz. Bunlar eşlerin, kendi birey selliğini ve bağımsızlığını koruyabileceği uyumlu bir ilişki için gerekli ve yeterli şartlardır.

Terazi erkeğinin hayatında, seks önemli bir rol oynar. Bu kurnaz ve zengin fikirli âşıkla, utangaç ve bazen de çekingen Yay kadını, kendi ihtirasını keşfedebilir. Bunun yanın da, sadece sekse karşı ortak ilgiye dayanan bir ilişkinin geleceği olamayacağını anlayacak kadar zekidir. Terazi erkeği gerçekten kavgacıdır. Ancak bir başkasının duygularını zedeleme gibi bir amacı da yoktur. Tartışmalarda cesaretinin kırılmasına kolayca izin vermez. Açık sözlü ve fazlaca serbest tavırları sizin ölçülü olma duygunuza terstir. Yani çenenizi tutmayı biraz da olsa başarırsınız. Harcamalarla ikinizin de başı derttedir, ikiniz de para biriktiremezsiniz.

Terazi erkeği ile çok hoş sohbetler edebilirsiniz. Normalde ilginizi bile çekmeyecek konularda sizi ve başkalarını heyecanlandırabilme yeteneğine sahiptir ve bir çırpıda iltifât edebilen, ama aynı zamanda söylediğine inanan tam bir centilmendir.

Yay Kadını - Akrep Erkeği
Yay kadını Akreplerin tutku dolu yapısına engel olur. Özgürlük ve bağımsızlık dürtüsünü takip etmeye kalktığında terslik çıkabilir, çünkü Akrep güvenebileceği sadık bir arkadaşa ihtiyaç duymaktadır. Su ve ateşin bir karışımı: Sıcak geceler ve fırtınalı günler.

İlginç ve büyüleyici bir eş olan Akrep erkeği hayatınızın merkezi olmak ister. Bu arada bireysel olarak ilgilendiğiniz birçok şeyin yarı yolda kalacağı da açıktır. Onun üzerinde hakimiyet kurma ya da onu yönetme gibi bir şansınız yoktur. Bu ana kadar ki inançlarınız ve bakış açınızdan, onün bir el hareketiyle şüphe edebilirsiniz. Bu ilişkide kimliğinizi kolayca kaybedebilirsiniz. Cinsel açıdan istek ve hayallerine uyum göstermenizi ister. Sizi başka bir erkekle flört ederken yakalarsa, azgın bir boğaya dönüşür. Sonra da kavga etmekten çekinmez. Akrep erkeği kendine haksızlık edildiğini hissederse, kin duymaya başlar. Kendinizi zehirli iğnesinden koruyun! Daima hakimiyeti elinde tutmayı isteyen bir tiptir. Bu onu sevilmeyen biri yapar ve neden çok az gerçek dostunun olduğunu da açıklar.

Çocuk yetiştirme konusundaki düşüncelerinizi mümkün olduğunca ortak kılmaya çalışmalısınız, çünkü tüm itina ve duygularınızı çocuklar üzerinde yoğunlaştırmaya eğilimlisiniz. Bunu sevgili ufaklıklar, nadiren kaldırabilirler.

Eğer bu adama mümkün olduğunca çok itina göstermeyi ve yönlendirmeyi yaşamınızın bir görevi olarak görürseniz, Yay kadını ve Akrep erkeği arasındaki ilişki tamamıyla olumlu sonuçlanacaktır. Ancak bu, ikiniz arasındaki farklılıklardan doğan sorunların, büyük bir hoşnutluk içinde çözülebileceği anlamına gelmemelidir.

Yay Kadını - Yay Erkeği
Birçok ortak nokta nedeniyle heyecan verici bir kombinasyon. Olaylar ikinizin de istediği gibi gitmese bile olaylara bakış açınızın mizah anlayışı içermesi, bu ilişkinin ön önemli noktasıdır. Yay erkeğini av lamada biraz zorlanacaksınız, ama zaten evlenmek için acele eden kadınlardan değilsiniz.

Kimse sizi sorumluluk almaya zorlamadığı ve kararları sürünceme de bıraktığınız için, hayatta sorumsuzca sürüklendiğiniz duygusuna kapıldığınızda, oldukça fazla zorluklarla karşılaşacağınızı hesaplamalısınız. Her ne kadar çok yetenekli biri olsa da Yay erkeğinin bile bazen desteğe, her şeyden önce de ona neyin ne olduğunu söyleyen bir kadına ihtiyacı vardır. Yay insanları, kalplerini dillerinde taşır; başkalarına sık sık hoppa ya da otorite gibi görünse de onun içinde ne sakladığını siz çok iyi bilirsiniz. Finansal konular da ikiniz de şanslı değilsiniz. Buna rağmen aile finansını göz önünde tutmalı ve gelecek için kara gün parası ayırmalısınız.

Yay eşiniz kolayca abartıya kaçtığı ve bazen zayıf davrandığı için, onu dikkatle izlemelisiniz. İçki ve kumar düşkünlüğü tam bir felaket olabilir. Burada sizin kötülemeleriniz karşısında kendine meydan okunduğunu düşünür.

Daima bakımlı ve çekici görünmenizden hoşlanır ve bunun için ne kadar para harcadığınızla ilgilenmez.

Onu istediğinizi, ona hissettirin. Böylelikle size olan ilgisini asla kaybetmeyecektir.

Yay Kadını - Oğlak Erkeği
Sakın kanmayın! Oğlağın soğuk ve çekingen tarzının altında tutku, romantizm ve derin duygularla dolu bir erkek var. Sizde aradığı heyecanlı bir macera değildir, kalbinde yalnızca gerçek sevgi vardır. Böylelikle ilişkiniz -ilişkiniz için inisiyatifi ele almak zorundasınız- sempati ve iyi davranışı esirgemediğiniz sürece "yıldızlar"ın olumlu etkisi altında kalacaktır. Oğlak erkeği akıllı, esnek fikirli ve çok disiplinlidir. Mesleğinde tam anlamıyla faaldir. Kariyer ve başarı, her şeyden önce de şefin verdiği görevler onun için çok önemlidir. Siz eğlenmeyi sever; hayattan zevk alıp yeni insanları tanımayı isterken, yeni ilişkiler kurmak ona zor gelir. Bu nedenle de en fazla bir iki tane gerçek arkadaşı vardır. Kötü günündeyse nedeni genelde kendi de bilmez en iyisi onun gözü önünden çekilmektir, çünkü ağzınız dan bal aksa bile, onu uyuşukluğun dan kurtaramazsınız. Para konusunda bakış açınız, gerçekten farklıdır. Yaşlılık ve hayat sigortası ona büyük kazanç sağlayacaktır. Buna karşın siz parayı eliniz de tutmazsınız, masraflarınıza "mantıklı" ve "gerekli" demek yanlış olurdu.

Eğer karşıt grupların birbirini çektiğine inanıyorsanız, Oğlak erkeğiyle bir ilişkiye girip, farklı düşünce ve ilgi alanlarınızla mutlu olmaya çalışabilirsiniz. Ancak şunu unutmayın: Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir.

Yay Kadını - Kova Erkeği
Mantıklı ve cesaretli Kova erkeği bu ilişkiyi dengede tutabilir ve sız de bu geleneksel olmayan erkekle iyi anlaşabilirsiniz. Size âşık olduğunda, kalbinizi fethetmek için gök yüzünden yıldızları toplayacaktır. İkiniz de kıskanç değilsiniz ve hakimiyet kurmak istemezsiniz. Neşeli ve fantazi dolu bir çift oluşturuyorsunuz ve macerayı, hayatı ve tabii ki seksi özgürken seversiniz. Kova erkeği güçsüz kadınlara ısınamaz, kendi başınıza olayların- üstesinden gelmenize ve kendinizi ispatlamanıza sempatiyle bakar.

Ev idaresi ve evle ilgili tüm ıvır zıvır işleri size bırakacaktır, hatta evi temizleyip yeni masa örtüleri örttüğünüzde ya da taze çiçeklerle odayı süslediğinizde bile bunu asla fark etmeyecektir.

Bir süre sonra tüm enerji ve ilgisinin, tahmininizden farklı konulara ` yoğunlaşmış olduğunu gördüğünüz de, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kova, dünyayı değiştirmek isteyen bir kişidir. En büyük arzusu dünyayı tüm insanlar için bir cennet haline getirmektir. Onunla tüm ha yatınızı paylaşmak ve bu cennette yaşamak amacındaysanız, onun düşüncelerini olanca tutkuyla savunmak zorunda kalacaksınız.

Yay Kadını - Balık Erkeği
Bir Balık erkeğini eş olarak seçer seniz, hayatınız sürprizlerle dolu olacaktır. Daima onun yeni yönlerini öğreneceksiniz: Bir an gayet neşeliyken, başka bir an çok derin bir depresyona girebilir; bu gibi duygu değişimleri, size sık sık soğuk duş etkisi yapabilir. Bu ani değişimler, açık ve dolaysız tarzınız nedeniyle sizi oldukça uğraştıracaktır.

O, duyarlı bir çocuktur ve bazen gerekli olsa bile, ona sert davrandığınızda alınacaktır. Çünkü Balık erkeği 30 yaşına kadar olgunlaşmadıysa, bundan sonra da çocuk kalacaktır. Ona oynayabileceği bir yer göstermezseniz, sıkıntıdan ölecektir.

Cimri değildir; eve getirdiği parayı dilediğinizce harcayabilirsiniz. Balık erkeği disiplin sağlamaya çalışırken çocuklar tepesine çıksa bile, sevgi dolu ve hoşgörülü bir babadır. Toplum içinde kendisini çok iyi

hissetmesine rağmen, sevgili evi için ideal bir erkektir. Yanan şömine karşısında sizinle baş başa hoş bir sohbet onun için her şeyden daha güzeldir.
__________________________________________
  • Günlük Burç Yorumu
  • Özellikleri
  • Künye
  • Erkeği ile aşk
  • Kadını ile aşk
  • Erkeğinin diğer burçlarla ilişkisi
  • Kadınının diğer burçlarla ilişkisi
  • Arası iyi olan burçlar
  • Yükselen Burç Nedir?
  • 0 yorum:

    Blogun bu sayfasını paylaşarak destek olur musun?