Hoş Geldin Panel İster
Gönderen Unknown | 0 yorum

Aslan Burcu Erkeğinin Diğer Burçlarla İlişkisi


 Aslan Erkeği - Koç Kadını
Aslan erkeği, Koç kadınına beğendiğinde, insiyatifi kadına bırakarak, flörte başlarsa daha iyi olur. Bu, kadının kolay bir av olduğunu düşünmesini engelleyecektir. Çünkü o, kendine güveni olan bir kadındır. Hayattan ne beklediği hakkında açık hükümlere sahiptir ve buna ulaşmak için gerekli güç ve yeteneğe sahiptir. Aslan erkeğine daima meydan okur, ama onu bir denemeye tabi tutmak en son düşüneceği yoldur. Nemli konularda onu düzene sokmak, Koç kadını için sorun değildir. Bu ona daima emir verebileceği anlamına gelmez. Aslan erkeğini, sunduklarınızın tadına vardırmadan önce, baştan çıkarma yöntemlerinin tümüne ihtiyaç duyacaksınız. Koç kadını romantik ilişkileri sever.

Aslan erkeği ve Koç kadını birbirlerini iş konularında da belirgin şekilde tamamlarlar ve birlikte ilerleyebilirler. İşaretler bu ilişkinin çok mutlu olacağı yönündedir. Aslanın içtenliği kadının hoşuna gider, neyle uğraştığını bilir ve tam anlamıyla ona güvenir. Aslan erkeği, Koç kadınını hiçbir koşulda kıskandırmamalıdır, bu öldürücü sonuçlara yol açabilir.

Aslan Erkeği - Boğa Kadını
Boğa kadını, başlangıçta Aslan erkeğine biraz kapalı gelebilir, ama duyguları ve Aslanın kendisine karşı olan zaafları nedeniyle kalbine giden yolu bulmayı kolayca başarır.

Aslanın anlayışsızlığı Boğa kadınını düşündürür ve anlama yeteneğinin az olduğu hissine kapılır. Boğa kadını çok kurnazdır ve güçlü sezgileri vardır. Çok şehvetli bir kadındır ve kendisini Aslanın ihtirası tarafından sürüklenmeye bırakır. Bu noktada çok iyi uyum sağlarlar. Boğa kadını onun kendisi için doğru kişi olduğundan eminse, erkek ondan her türlü fedakârlığı bekleyebilir. Boğa kadını kısa yatak hikâyelerini ve yüzeysel maceraları sevmez. Ondan çok eminse, dış görünüşünü ihmal edip kendini bırakması mümkün dür. Burada erkek güçlü bir ters etki yaratmalıdır.

Aslan erkeğinin tersine, Boğa kadını yere çok sağlam basar. Çok gerçekçidir, hatta erkeğin zevkine göre belki fazla soğuk ve nesneldir. Erkeğin parlayarak daima merkezde durmasını her zaman kabullenmeyebilir. Aslan erkeğinin başına buyrukluğu ve Boğa kadınının kendini arayışı bu ilişkiyi kolaylaştırmaz.

Aslan Erkeği - İkizler Kadını
İkizler kadını çok baştan çıkarıcıdır ve Aslan erkeğine göz ucuyla işaret ettiğinde, erkek buna uzun süre dayanamaz. Hayatı seven, ruhsal olarak zengin, atılgan, cazibeli ve şakacı olan İkizler kadını, bir sohbet arkadaşı olarak erkeğin tüm zekâsını çalıştırır ve ona daima meydan okur. Aslan erkeği ona her zaman bir şeyler sunmalı ve çılgınlıklarıyla başa çıkmaya hazır olmalıdır. Bu kadar çok yönlü aşırılıklarla hayat çok heyecanlı olabilir.

Emirlere ve haddini bildirmelere gücenir ve Aslanın hükmetme hırsı patlama noktasına geldiğinde, onu bundan vazgeçirebilir. İkizler kadını biraz daldan dala konan yüzeysel biri olabilir, ama erkeğin aşk yeterince büyükse, bu sorun olmayacaktır.

Aslan erkeği ve İkizler kadını çok göze çarpan bir çifttir. Merkezde dururlar ve bu işe yarar. Eğer ilişki uzun sürecekse Aslan erkeği, İkizler kadınının özgürlükleri konusunda duyarlı olmak zorundadır, kadın kendini kilit altında hissederse, somurtkan ve çekilmez olabilir.

Aslan Erkeği - Yengeç Kadını
Burada iki ayrı dünya bir araya gelir: Aslan erkeğinin dışa dönüklüğü ve Yengeç kadınının içe dönüklüğü. Bir tarafta basit, pratik bir dünya görüşü, diğer tarafta belirgin bir mististisizm. Aslan erkeği, bu kadını asla anlayamayacaktır. Belki bu çekingen ve muamma kızın rüyalarına girecek resmini, romantik kalbinin herhangi bir yerinde taşıyor olabilir. Beraberce mutlu olabilirler mi? Onun melankoli ve derin düşünme eğilimi, Aslan erkeğinin bitmez tükenmez yaşam sevinciyle uyum sağlayabilir mi? Erkek, güvenini ve sevgisini kazanmak zorundaysa, onun için mükemmel bir âşık olacak, birlikte eşsiz duygular yaşayacaklardır. Eğer Yengeç kadını bir erkekte karar kırıldıysa, ona sadık kalacak ve Aslan erkeğinin hatalarına inanılmaz bir sabırla katlanacaktır.

Aslan Erkeği - Aslan Kadını
Karşıtlıkların birbirlerini çekmesi, çoğu ortaklıkta engelleyici olabilir. Bu durum ortak gurur ve hükmetme hırsı ile birleşince büyük problemler yaratabilir. Aslan kadını bir mücevherdir. daima en iyi yere hakkıyla sahip olur, her zaman kusursuz bir ilgi ister ve erkeğin başka birine bakmasına tahammül edemez. Doğallığı ve hırçın tutkusu. kadını düşünülemeyecek durumlara sokarken erkek için daima hesaplanamayan biri olarak kalır .Aşkta hesapsızdır kendini kaybedecek derecede aşık olur, ancak daha sonra canlı bir havayla eşine çok sıkıldığını söyler. Genellikle onun için, gerçekten sevebilme konusunda yetenekli olmadığı düşünülür. Aslan erkeği olarak siz bu kadını tutmayı başarabilirsiniz. Sizi muhteşem bir ödül bekliyor.

Aslan Erkeği - Başak Kadını
Başak kadınının çekingenliği Aslan erkeğini şaşırtabilir. Çekingenliğinin nedeni emin olamamaktan çok yabancılara güvenememektir. Aslan erkeği, onu gafil avlamaya kalkmamalıdır. Başak kadını stil ve dış görünüşüne çok önem verir Erkek,görgü kurallarına uymalı ve bakımlı olmalıdır ki onun yanında şansı olsun.

Başak kadını hükmedicidir ve kendisine saygılı davranılmasına dikkat eder. Aslan erkeği onu hiçbir zaman utandırıcı durumlara düşürmemelidir ,bunu affetmez. Başak kadını erkeğin kendini bulma sürecini daima destekler.

Evlilik, Başak burcunda doğanlar için çok önemli bir konudur ve eşini mutlu etmek için her şeyi yapar. Eğer o da biraz çaba gösterirse, beraberlikleri çok uyumlu bir ilişkiye dönüşebilir.

Aslan Erkeği - Terazi Kadını
Aslan Erkeği ve Terazi kadınının birçok noktaları vardır; aynı idealler,bitmez tükenmez iyimserIik ve aynı doğal cazibe. Terazi kadını edebiyata meraklıdır, erkeğin sanat ve müziğe

olan sevgisini paylaşır. ZevkIi bir insandır. Her şeye rağmen Aslan erkeği, onun sıkı kurallarına katlanmalı ve dış görünüşüne dikkat etmelidir. Yağlı ya da sarkık bir vücut,yatak odalarının ayrılmasına neden olabilir. Terazi kadını erkekte koruyuculuk arar. Abartısız ifadelerle onu herkesin üstünde tuttuğunu anlamasını sağlar. Bu erkeği şımartırken ilişkiyi renklendirir. Terazi kadını bağımsızlığı sever ve öyle ya da böyle daima boş alanlara ihtiyaç duyar. Çok romantiktir, erkek ona kırmızı. Bir gül hediye ettiğinde ,onu binlerce kez öperek ödüllendirir. Aslan erkeği gibi oda sosyaldir ve arkadaşlar arasında hoş sohbetleri sever. Tartışmalarda, konunun temeline severek iner ve duru mantığıyla herkesi şaşırtır. Birlikte değişim dolu bir hayat sürecek ve karşılıklı olarak sürekli daima iyiye motive olacaksınız.

Aslan Erkeği - Akrep Kadını
Akrep kadınını bir kelimeyle karakter ize etmeye kalksaydık,bu tutku olurdu. Tüm duygu dünyası ve hareketlerinin temelinde bu derin duygu vardır Erkekler üzerinde bu kadar büyüleyici etki bırakan da tutkusudur. Eşinin mülkiyetini elinde tutar ve her şeyi ondan bekler. İkisi de ani tepkiler verme riski taşıdıkları için uyumun kuvvetle patlama tehlikesi vardır.

Akrep kadını bir şeye ulaşmak istediğinde canlı enerjik ve azimli olur. Bu özellikler Aslanlar için çok yorucu ve yıpratıcı olabilir. Kısa süre sonra daha sakin ve huzur dolu bir hayatın özlemini çekme ihtimali ortaya çıkabilir. Akrep kadının daima özgür düşünceleri vardır ve güçlü kişiliğini göstermek

için tartışma ortamı ararmış gibi görünür. Seçtiği erkeği eşi olmaya layık gördüyse, tüm aşkını ona verecek, tüm gücüyle yanında yer alacaktır. Aslan erkeği bu kadını hiç aldatmamalıdır. Bunu ihanet olarak görürse, erkek onun merhametsiz intikamına maruz kalır. Bu kadınla birlikte hayat ya cennettir ya da cehennemdir.

Aslan Erkeği - Yay Kadını
Yay kadını, duyarsız yapıda biridir, hayat ve sevgiyle başa çıkmak için karmaşık,gelenekselden uzak bir tarzı vardır. Aslan Erkeğinin öğütler vererek, kendine meydan okumasını yay kadını dikkate almayacaktır. Onun eğlenceye düşkünlüğü ve gururuna karşı en büyük anlayışı Aslan erkeği gösterir. Ayrıca özgürlük ve bağımsızlık ihtiyacı kadını yaralayabilir. Bu durum kadını baskı altına almayı ya da hükmedenin kim olduğunu göstermeyi, hiç bir zaman başaramayacaktır. Kadın, kaçış yollarını daima açık tutar ve kendini baskı altında hissettiğinde, bu yoldan hemen kaçar. Onun üzerinde istikrar sağlayıcı bir etki yaratabilir. Fırtınadan önceki sıkıntıdan sonra onun sabırsız ve ateşli yapısını biraz olsun sakinleştirebilirseniz, açıklığı, yaşam sevgisi ve coşkusuyla sizin için doğru bir seçim olacaktır.

Aslan Erkeği - Oğlak Kadını
Mülkiyet ve toplumsal kabullenme, oğlak kadını için çok anlamlıdır. Bu nedenle erkeği mesleki kariyerinde desteklemek için tüm hırsını kullanır. Korunma ve emniyete olan ihtiyacını,erkek hükmedici bir tarzda giderir. Bu nedenle Oğlak kadını çoğu konuda kumandayı ona bırakır. Eğer ortada gerçek bir istek çatışması varsa, Aslan erkeği için en iyisi alttan almaktır. Oğlak kadını kafasını taktığı konuda, kesinlikle yumuşamaz. Eğer Aslan erkeği fikrini değiştirmezse, inatla hareket eder. Oğlak kadını, daima sevilip istendiğini duyumsamak ister ve Aslan erkeği hayranlığını belirtip iltifat ederse,tomurcuk gibi açar. Seçtiği erkek fedakarlığı ve sadakatinden emin olabilir.

Aslan Erkeği - Kova Kadını
Kova kadınının duygulu, ince ruhlu ve maneviyata düşkün bir yapısı vardır. Arkadaşlık onun için yüksek bir değere sahiptir. Aşkta da aynı şeyleri talep eder. İnsanlar ve güdüleri konusunda sezgi sahibidir, kişilerin gerçek amaçlarını anlaması çok kolaydır. Sezgileri ile hareket eden bir insandır. Hayatını düzenleme tarzı, onun düzen ve disiplin anlayışına denk düşer. Aslan erkeği, onun düşünce sıçramalarını takip etmekte zorlanır. Ancak duygu dünyasının, erkeğe daima kapalı olduğu kabul edilmelidir. Şu alanda çok iyi anlaşacaklardır:

Kova kadını kendini topluma adamıştır,

zayıf ve baskı görenlerin menfaati için büyük bir çabayla hareket eder.

Eğer güçlerinizi birleştirmeyi başarırsanız güzel günler önünüzde demektir.

Çok iyi arkadaş olabilirsiniz, en iyisi aşkı boş verin.

Aslan Erkeği - Balık Kadını
Balık kadını kendi fantezi dünyasında yaşar ve daima yıldızlara ulaşmak ister, tıpkı"Alice Harikalar Diyarında" olduğu gibi, yaşamda ağır ağır ilerler. Birisi bu yüzden kendisine anlayış göstermezse, nedenini anlayamaz. Yaşama şiirsel bir bakış açısıyla bakar, yaşamın sevimsiz yönleriyle uğraşma çabasını tümüyle Aslan erkeğine bırakır. Bu çabayı zevkle devreder. Yine de aslan erkeği, Balık kadınının saf olduğu ve çevresinde neler olup bittiğini fark etmediği gibi mantıksız bir yargıya varmamalıdır. Aslan erkeği kadını ciddi olarak düşünmüyorsa, kadın kendini başka sulara bırakır. erkeğin açık anlayışı ve mantığı, kadının sezgileri ve kehanet kabiliyeti ile birleşince, iş yaşamındaki sorunlara başarılı şekilde el koyarlar. Kadının her zaman sevildiğini bilmeye ihtiyacı vardır. Bu alışılmamış ve şehvetli kadını, tutkuyla sevmek Aslan erkeğine zor gelmez.
__________________________________________
  • Günlük Burç Yorumu
  • Özellikleri
  • Künye
  • Erkeği ile aşk
  • Kadını ile aşk
  • Erkeğinin diğer burçlarla ilişkisi
  • Kadınının diğer burçlarla ilişkisi
  • Arası iyi olan burçlar
  • Yükselen Burç Nedir?
  • 0 yorum:

    Blogun bu sayfasını paylaşarak destek olur musun?