Hoş Geldin Panel İster
Gönderen Unknown | 0 yorum

Kova Burcu Erkeğinin Diğer Burçlarla İlişkisi


Kova Erkeği - Koç Kadını
Koç kadını çok açık ve dürüsttür, kimseyi kırmak istememesine rağmen, fikrini çok açık söyler. Kova erkeği bu kadının açıksözlülüğünü takdir eder. Düzenbaz bir eşle asla birlikte olamaz. Koç kadını anlık duygularla hare ket eder, oyun oynamaz, olduğundan farklı görünmeye çalışmaz. Ne yaparsa tam olarak yapar. Sizden daha saldırgandır, ama yine de çok ortak yönünüz bulunur.

Hoşgörülü ve anlayışlı bir âşıktır. Kovanın ilişkide ihtiyaç duyduğu özgürlüğü ona vermeye çalışır. Ama bu, kıskançlık krizlerinin olmayacağı anlamına gelmez. Karşısındaki erkeğin kendisini çekmemeye başladığını fark ederse, yeni bir erkek aramaya karar verir.

Koç kadını tutkulu ve özverili bir âşıktır, güçlü bir cinsel doyum isteği duyar. Kova erkeğinin onu fethetmek için dünyayı yerinden oynatması Koç kadınının hoşuna gider. Buna karşılık, güvenilir bir eştir. Ona, ev kadını rolünden çok, sevgili rolü uygundur.

Kova Erkeği - Boğa Kadını
Boğa kadını ve Kova erkeği ayrı dünyalarda yaşarlar. "Zıt kutuplar birbirini çeker" sözü, sizin için de geçerlidir, ama iyi anlaşacağınızı garantileyemeyiz. Siz birçok alanda öyle farklısınız ki aşkın gücünün, zıt kutupları birleştirecek kadar büyük olup olmadığını sormak ihtiyacı doğar.

Boğa kadını olaylara mantıklı bakar, Güvenli, düzenli, rahat ve barış dolu bir hayat ister. Buna karşın Kovanın çok güçlü bir özgürlük ihtiyacı vardır. Boğa kadınıysa, davetlere ve devamlı evine gelecek yeni insanlarla tanışmaya çok meraklı değildir. Boğa kadını iki ayağıyla birden yere basar ve sizin daha iyi bir dünya hayallerinize anlayış göstermez. Deneyim alanının dışında bir konuyla ilgisini çekemeyebilirsiniz. Ama hiçbir şeyden geri kalmayı da istemez. Onu daha yakından tanıdığınız da, Boğa kadınının başarısızlıkları kabul edemediğini göreceksiniz, bu yüzden ilişkinizin mutlu ve uzun ömürlü olması için elinden geleni yapacaktır.

Kova Erkeği - İkizler Kadını
İkizler kadınıyla Kova erkeğinin zayıf noktaları aynıdır, bu nedenle birbirlerine çok uyarlar.

İlişkinizin en büyük özelliği, ikinizin de ne yapacağının belli olmamasıdır. İkizler kadını sürprizleri se ver, iyi ve kötü yanlarını düşünmeden acele kararlar verir. Kova olarak bu size yabancı olmamalı. İkizler kadını sizin gibi; değişimi sever Devamlı hareket halindedir, kendisiyle ilgisi olmasa bile, tekdüze görünen şeyler onu öfkelendirir. Entelektüel açıdan size çok benzer. Kendini duyguların değil, aklın yönetimine bırakır. Her ne kadar farklı yöntemlere başvursanız da ortak ideallere sahipsiniz.

İkizler kadını flört etmeye düşman değildir, ateşle oynamak hoşuna gider. Kova olarak kıskanç değilsiniz, bu kadını bağlayamayacağınızı biliyorsunuz. O, seks konusunda hayalgücünü gösterir ve bunu tek bir erkeğe kanıtlamakla yetinmez. Bu konuda pek dürüst değildir. Ev işleri konusunda İkizler kadını isteklerinizi karşılayamaz. Daha çok çalışmak ve yaşam seviyenizi yükseltmek ister.

İlginç ve değişim dolu bir hayatın zevkini çıkarabileceğiniz bir kadınla birliktesiniz. İkizler kadınıyla olan evliliğinizde can sıkıntısının yeri yoktur.

Kova Erkeği - Yengeç Kadını
Yengeç kadını, sıcak, evcimen ve şefkatli bir tiptir. Sadece herkesin odak noktası olduğunda kendini iyi hisseder. Her zaman onay görmeye ihtiyacı vardır, gerçekten sevilmek, ihtiyaç duyulmak ve değer verilmek ister. Bunların hepsi Kova erkeğine biraz fazla gelebilir. Yengeç kadını, bu yönünü saklamak için, sık sık güçlü, aktif ve cesur görünmeye çalışır. Bu onun, yumuşak, tehdit altın da olan ve yaralanabilir özünü koruyan kabuğudur. Size hangi yanını gösterdiği, ne kadar güvendiği ile bağlantılıdır. Gözü, geçici fetihlerde değildir. O, sizi ve kalbinizi kazanmak ister. Buna karşılık sizden itina bekler. Eğer bu birliktelik uzun süreli olacaksa, Kova, hayatını değiştirmelidir, çünkü onun sayısız ev dışı ilgi alanları evliliği bitirebilir. Aile ve evdeki rahatlık, Yengeç kadınına çok şey ifade eder. Sizin ne zaman eve geleceğinizi bilmeden beklemeyi ve bu arada yemeği sıcak tutmayı istemez.

Yengeç kadını annelik rolü için yaratılmıştır. Çocuklarının iyiliği için her şeyini feda edebilir. Neyse ki kıskanç değilsiniz, yoksa kendinizi ihmal edilmiş hissedebilirdiniz.

Kova Erkeği - Aslan Kadını
Aslan kadınını fethetmeyi kafanıza koyduysanız, savaşa hazır olmalısınız, çünkü tek istekli siz olmayacaksınız. Aslan kadını sevgi dolu, dürüst bir eştir, ama iktidar hırsına alışabilmeniz uzun zaman alacak ve çok zor olacaktır. Bu kadın sizin gibi, özgürlüğe susamış, güçlü, samimi, cesur ve doğuştan liderdir. Eleştirilerinden alınmayın, onlardan çok şey öğrenebilirsiniz.

Aslan kadını aşkta avlanmaktan çok avlamayı tercih eder ve eş seçme sınavını öyle zorlaştırır ki çok az kişi bunu başarabilir. İlerleyen ilişkisinde eşini forma sokmaya, zayıf noktalarını dengelemeye, abartılı yönleriyle gerçeklik arasındaki uçurumu kapatmaya çalışacaktır. Ev kadını olarak iyi bir örnektir ve özel ilgi alanlarıyla ev kadını görevlerini birleştirmeyi bilir. Onunla evliyken eve gelmekten mutluluk duyacaksınız, çünkü onunla en rahat birlikte olabileceğiniz yer orasıdır.

Aslan kadını hayatını paylaşmak için sizi seçtiyse, kendinizi talihli hissedebilirsiniz, çünkü "Bir Tanrıça, bir ölümlüye kendisini lütfetmektedir."

Kova Erkeği - Başak Kadını
Başak kadınının hayallerindeki erkek şu özellikleri taşımalıdır: güvenilirlik, dayanıklılık, sakin bir yapı ve bakımlı bir dış görünüş. Pek size benzemiyor, öyle değil mi? Gerçekten de ilişkinizde hep ayrı yerlere "sürükleniyorsunuz".

Bu kadını ve hareketlerini anlamak için ne kadar çaba gösterirseniz gösterin, onu anlayamayacaksınız. Başak kadınını soğuk olarak tanımlamak abartılı olur, ama açık sözlü değildir, kendisini keşfetmenize izin vermez. Her ne kadar yön temleriniz farklı da olsa, ikiniz de mükemmellik için çabalıyorsunuz.

Başak kadını çok tutkulu bir âşık değildir, onu çok zor fethedeceksiniz. Niyetinizin dürüst olduğunu kanıtlamalısınız, çünkü o, gireceği ilişkinin uzun süreli olmasına çok önem verir. Duygularından emin olmadan asla bir erkekle yatağa girmez. İkiyüzlülük ve samimiyetsizlik, bir ilişkiyi bitirmek için ona yeter. Metres veya sevgili olmayı kaldıramaz, tam tersine iyi bir ev kadınıdır.

Kişiliğine yapılan eleştirilerden hoşlanmaz, bu nedenle her hatası için bir özür bulur. Birçok Başak insanı evliliğe çok geç karar verir. Yıllar geçtikçe daha seçici olurlar. Öyle bir zaman gelir ki, artık bir yabancının evine yerleşip sigara küllerini, güzel kristal küllüğüne dökeceğini düşünmek, onu deli eder.

Kova Erkeği - Terazi Kadını
İlişkiniz, tuz ve biberin unutulduğu bir yemeğe benzer. Bu sizi rahat sız etmez, sizce önemli olan her şeyin yumuşak ve uyumlu olmasıdır. Terazi kadını esprili ve eğlenceli bir konuşmacıdır. Zekâ açısından size uyum sağlayabilir. Bu kadının yanındayken, size emir vermesinden, sizi kendi malı olarak görmesinden veya sizi dikkate almadan kararlar vermesinden korkmanıza gerek yok. Onun düzeyinde bir kadın için işte ve evlilikte başarılı olmak doğaldır: Çalışmak isteyip istemediği kararını ona bırakmalısınız. Ev idaresini onun becerikli ellerine bıraktığınızda, sonucu siz de takdir edeceksiniz. Mesleki durumunuz sadece sizin sorumunuzdur. Öğütlerine ihtiyacınız varsa, bunun için Teraziye rica edin. Çok az kadın, Terazi gibi meslek, evlilik ve aile yaşamını başarıyla bir arada götürebilir: Terazi kadını romantiktir ve gerçek aşkı özler. Flört etmeyi sever, tercih edeceği kişi olmak için yarışan tek erkek siz olmayacaksınız. Bundan dolayı kıskançlık duymamalısınız, çünkü doğru erkek sizseniz, ilişkinizi kaçamaklar yaparak tehlikeye atmayacaktır.

Kova Erkeği - Akrep Kadını
Akrep kadınıyla hiçbir erkek kolay kolay başa çıkamaz. Bu kadını bilinçli olarak seçtiyseniz, söylenecek tek bir şey var: İyi şanslar! Coşkunlukları ve kavgalarıyla kendi dengini arar. Kova olarak iki kişilik bu dramada başrolü oynayacak bir tip değilsiniz. Hemen hemen bütün erkekler gibi,. Akrep kadınının cinselliği sizin de soluğunuzu kesecek, ama sadece seks, ikinizi ideal bir çift yapmaya yetmez. Evliliği düşünmeden önce onunla uzun süre birlikte olmanız tavsiye edilir, çünkü körü körüne bir tutkuyla, samimi aşk arasındaki farkı görmelisiniz. Akrep kadını severse, tam sever. Eğer seçtiği kişi siz olursanız, iyi günde, kötü günde yanınızda olacaktır. Akrep kadını, Kova erkeğinden daha evcimendir. Bu yüzden istediğiniz zaman gelip istediğiniz zaman gitmenizden hoşlanmayacaktır. O, harika bir annedir. Çocukları için en iyisini yapmak, ona hemen hemen yeterlidir.

Kova Erkeği - Yay Kadını
Eğer bir Yay kadını sizi sevgili olarak seçmişse, kendinizi tebrik edebilirsiniz. Size uygun ideal eş olabilmek için elinden geleni yapacaktır. Ama bu kadına emir verebileceğinizi sanıyorsanız, çok ileri gittiniz demektir. Kullanıldığını fark ettiği anda hemen kaçacaktır.

"Evinin kadını" dışında her şey olan Yay kadını, huzursuz ve tutarsız Kovayı uzun süre idare edemez:

Yaşam biçiminizi eleştirecek kadar ileri gitmeyecek, ama sizi kendi hoppalığınızla baş başa bırakacaktır.

Yay kadınını, yalan aşk yeminleriyle hayal kırıklığına uğratmayın. Ona sevdiğinizi söyleyecekseniz, buna gerçekten inanmalısınız. Nikâhtan sonra yakalayacağı bir kaçamağınız, size olan hislerinde soğuk duş etkisi yaratacaktır. Yay kadınının iktidar hırsı yoktur, bunu takdir etmeyi bilin. Ona emretmeyi denemeyin, çünkü özgürlüğü, sizinki kadar değerlidir.

Kova Erkeği - Oğlak Kadını
Qğlak kadınıyla ilişki, Kova erkeği için sert bir meydan okumaya dönüşebilir. Sadece ailevi sorunlarda kaynananızdan öğüt istemesine değil (çünkü ailesine çok bağlıdır), aynı zamanda bu kariyer düşkünü kadının mesleğinizde yükselmeniz için sizi devamlı teşvik etmesine de alışmak zorunda kalacaksınız..

Onun sakin ve samimi tavırları sizi çeker. Oğlak kadını çok dürüst olduğu için bunu sizden de bekler. O, zamanını geçici maceralara harcamaz. Hayat arkadaşı olarak seçeceği erkeği mutlaka sevmelidir, bunun için bekleyebilir. Aşkta fantazi dolu ve doyumsuzdur. Seks, onun için size olduğunclan çok şey ifade eder. Oğlak kadını bağlandığı kişiye karşı çok dürüsttür. Onun hatası, eşine özel yaşamında bile devamlı hükmetmek istemesidir. Gücünü kullanmayı sever, belki Kovayı daha evcimen bir hayat için eğitmeyi deneyecektir. Yine de o, Kovanın ilgi alanlarını zor benimser. Mükemmel bir ev sahibidir, her kes toplantılarına çağırılmayı ister.

Kova Erkeği - Kova Kadını
Aynı burçtan iki insan arasındaki ilişkinin sorunsuz olacağı, değişmez bir kural değildir. Yine de bu kadın, hayallerinizin kadını olabilir. Hayata bakışınız ve amaçlarınız aynıdır. İkiniz de insanlarla birlikte olmayı seversiniz ve hayatı herkes için daha zevkli hale getirmek ister siniz. Kova kadını gibi, siz de değişi mi seviyorsunuz ve "değişik bir şeyler" olduğunda kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Ortak düşünce ve hayallerinizin gerçekleştirilmesi için birbirinizi ikna edemezsiniz.

Aşk ikiniz için de duygulardan çok, mantıkla ilgilidir. Kova kadını, sadece entelektüel açıdan da kendisine verecek bir şeyleri olan erkeklere yaklaşır. Bu kadın, dürüst ve açıktır, yalan söylemeyi beceremez. Ama düşüncelerini belirtme ve onlara sahip çıkma cesareti vardır.

Enerjiktir ve değişik fikirlerle doludur. Şimdiye kadar tanıştığınız kadınların hepsinden farklıdır. Tipik bir Kova olarak bulabileceğiniz en hoşgörülü ve açık fikirli kadındır.

Kova Erkeği - Balık Kadını
Kova, problemlerini mantıkla çözmek ister, Balıksa hisleriyle. Bu durum, uzun vadede, ilişkide çok fazla problemler doğurur. Duygulu, ateşli Balık kadını sizin tam tersinize, insanların arasında olmayı sevmez, rahat ve güvene ihtiyaç duyar ve bunun için bütün dikkatinizi kendisine odaklamanızı isteyecektir. Bu, Kova için sorun yaratır, çünkü özel ilgi alanlarına ve özgürlüğüne kısıtlama getirmek zorunda kalacaktır.

O, sizin veremeyeceğiniz kadar şefkate ihtiyaç duyan bir kadındır. Diğer taraftan o, Kova erkeğine, fikirleriyle dünyayı fethedip bütün insanlığı kazanabileceği hissini verir. Cinsel alanda Balık kadınının sorunu yoktur, kendini verebilmeye gerçekten yeteneklidir. Kendini eşinin istekleri ve hayalleriyle özdeşleştirir. Erkeği için neyin önemli olduğunu içgüdüsel olarak hisseder.

Ev, Balık kadınının hakimiyet alanıdır. Akşam yemeğine eve gideceğinizi bilmek, onun için önemlidir. Sevgi dolu ve özenli bir annedir. Yine de disiplinli değildir, bu yüzden sevgili küçüklerin, onu parmakların da oynatmaları çok zor değildir.
__________________________________________
  • Günlük Burç Yorumu
  • Özellikleri
  • Künye
  • Erkeği ile aşk
  • Kadını ile aşk
  • Erkeğinin diğer burçlarla ilişkisi
  • Kadınının diğer burçlarla ilişkisi
  • Arası iyi olan burçlar
  • Yükselen Burç Nedir?
  • 0 yorum:

    Blogun bu sayfasını paylaşarak destek olur musun?