Hoş Geldin Panel İster
Gönderen Unknown | 0 yorum

Aslan Burcu Kadınının Diğer Burçlarla İlişkisi


Aslan Kadını - Koç Erkeği
Başlangıçta ateş vardır. Koç erkeğinin dizginlenemeyen ihtirası, Aslan kadınına çarpıp sert ve açık stiliyle onu keşfettiğinde, kadın, bu erkek tarafından sürüklenîr ve onu duygusal olarak takip etmek için naz yapmaz. Ama her aşk sarhoşluğunu, bir ayılma takip eder ve hemen, başarılan şeyin gerçekte ne olduğunu gösterir. Birbirine bu kadar uyan iki kişilik için hemen şu soru sorulabilir: Son sözü kim, söyleyecek? Eğer birbirlerini gerçekten seviyorlarsa, bu sorun dinamik bir değişim oyunuyla çözülecektir. En büyük sorun, Koç erkeğinin sebatsızlığı olabilir. Aslan kadını onu durgunlaştırmayı başarırsa, bu çok mutlu bir ilişki olabilir.

Eğer Koç erkeği, Aslan kadınına gerçekten çok şey ifade ediyorsa, ondan her şeyi bekleyebilir. Kadın, ona hoş bir yuva sunacak, güzellik ve lüks dolu bir atmosfer yaratacaktır. Yine de eşine hükmetmeyi deneyecektir, aşkta da sekste de.

Aslan Kadını - Boğa Erkeği
Aslan kadınının coşkusu, Boğa erkeğinin sakin ve bilinçli stili ile ilginç bir kontrast yaratır. O, alışkanlıkların adamıdır, denenmiş şeylere güvenir ve değişimlere karşı şüphecidir. Aslan kadınına soğukkanlılık ve güven sunar, kadınsa onun mizah anlayışını sever ve onu ilginç bir tartışma arkadaşı olarak görür. Kadının marjinal mobilyalar ve sanat tercihlerini paylaşırken aynı zaman da mutfakta kumandayı eline alan erkeklerdendir. Aslan kadınına, işindeki başarısı için takdir ve övgülerini ifade eder. Ortak ticari teşebbüsler, bu konumda başarıyla taçlandırılmışlardır. Ancak canlılık ve dizginlenemeyen yaşam sevincine ne oldu? Taraflar ne istediklerini biliyorlarsa, bu mutlu bir ilişki olabilir.

Aslan Kadını - İkizler Erkeği
Aslan kadınının, İkizler erkeğinde sevdiği özellikler; canlılığı, şefkati, uyanıklığı, hoşgörüsü ve pervasızlığıdır. O, Aslan kadınına samimiyetle hayran olacak ve onu takdir edecektir. Acaba Aslan kadını, onun kendisine yakıştırdığı anne rolünü oynamak ister mi? İkizler erkeği, kendisine dur diyecek, abartılı davranışlardan koruyacak ve onu devamlı dizginleyecek birine ihtiyaç duyar. Ama hiçbir zaman; kendisine talimat verilmesine ya da hükmedilmesine tahammül edemez. Burada gururlu ve baskın Aslan kadını için çok fazla tehlikeli madde var.

Her şeye rağmen o, hayatınızın erkeği olmak zorundaysa, beraber çok eğleneceksiniz, çünkü atılganlık ve eğlenceye düşkünlükte İkizler erkeği, Aslan kadınından aşağı kalmaz.

Aslan Kadını - Yengeç Erkeği
Yengeç erkeğinin kendinden emin davranışları ve araştırıcı tarzının arkasında hassas ve güvensiz bir ruh yatar. Aslan kadınının güvenini kazanıp, onu açması uzun sürecektir. Aslan kadını onun kalbini fethetmeyi başarırsa, Yengeç erkeği ona karşı içten ve sadık davranacaktır. Yengeç erkeği kendisine yanaşıp, tüm ruhsal sıkıntılarını giderecek, bir eş arar. Aslan kadını, onu kendini bulması için yönlendirebilir. Erkek daima ona minnettar kalacak ve onun iyi olması için düşünülebilecek her şeyi yapacaktır. Çılgınlık Yengeç erkeğine göre değildir ve kadınının çılgın eğlencelere düşkünlüğünü nadiren paylaşır. Genel pasifliği bazı çatışmalara yol açabilir. Aslan kadını bazı ayrıca haklara karşı açıktır. Yengeç erkeği, kadınının canlılığından biraz olsun etkilenirse, bu çok mutlu bir ilişki olabilir.

Aslan Kadını - Aslan Erkeği
Bir doğa kanunu olarak, aynı renkteki iki ışık ışını üst üste geldiğinde, mutlaka şiddetle parlamaya devam etmeleri gerekmez, tersine bu birbirlerini zayıflatmaları ve hatta tümüyle söndürmelerine yoI açabilir. Bu kadar birbirine benzeyen iki karakter beraberken, sahip olduklarını korumak için acaba nasıl davranırlar? Bu, sonsuz ve tutkulu bir savaşa yol açabilir. Aşkın kendilerine göre olmadığını anlayana kadar birçok yara alabilirler.

Erkeğin cazibesi kadını büyüleyecek, açıklığı, cesaret ve iyimserliği onu gerçekten etkileyecektir. Ama bunun olmasına izin vermemelidir, bu onun için tehlikeli bir meydan okuma olur. Arkadaş olarak her konuda iyi anlaşacaklardır. Sahip oldukları ortak noktalar, zengin ve verimli bir ilişkiye yol açabilir.

Aslan Kadını - Başak Erkeği
Öncelikle Başak erkeğinin aşırı titizliği, Aslan kadınının sinirine dokunacaktır. O, her şeyde çok dar görüşlü ve şekilci olabilir, rahatını her şeyden çok sever, hiçbir şey onu acele ettiremez. Sizin aşırılıklarınız ve onun materyalist soğukkanlılığı açık bir tezat yaratır. Aslan kadını için bu adamı, coşkulu hayat sevgisiyle beraberinde sürüklemek ve kalbinde yanan ateşi ona sıçratmak hiç kolay olmayacaktır.

Ama bunu başarırsa ve bu erkeğe karar verirse, kendisi için sadık, sevgi dolu, itinalı bir eş beklememelidir. Elbette ki ikisinin de aynı zevk ve dünyaya bakış açısına sahip olması, tercih edilir bir şeydir. Çünkü Başak erkeği düşünce ve fikirlerine sıkı sıkıya bağlıdır ve Aslan kadını delilleriyle ona karşı geldiğinde, sadece inatçılık yapar. Günlük hayatın en önemli konularında karşılıklı bir kabullenme oluşursa, bu ilişki çok mutlu olabilir.

Aslan kadını onun gururunu okşayacak ve en iyiyi yapması için gerekli etkileri yaratacak doğru kadın olabilir. Para meselelerinde kendini becerikli görür. Onun yanında neredeyse sorun yaşamayacaksınız, çılgınlığınıza çok az anlayış gösterecektir.

Aslan Kadını - Terazi Erkeği
Terazi erkeği, Aslan kadınını eğlendirmeyi bilir. Aslan kadını onun uyanıklığına ve hızlı algılama yeteneğine hayran kalır. Ataklık ve yaşam sevgisini paylaşır. İtinalı olmasını takdir eder ve onun kendisi için duyduğu gözlenemeyen hayranlıktan yararlanır. İnce ruhluluğu, hatta dert ortaklığı, başkalarına verdiği sözler, sizin iyilik ve hoşgörünüze denk düşer. Aslan kadını onda akıllı ve açık sözlü bir sohbet arkadaşı bulur ve onunla, hiçbir zaman sert bir yüzleşmeye yol açmayacak canlı tartışmalar yürütebilir. O, daima rıza göstermenin ve uyuşmanın yanındadır ve bu nedenle, Aslan kadını onun ne düşündüğünü asla tam olarak bilemez. Hiçbir zaman tam olarak anlaşılmasına izin vermez. Terazi erkeği onun için daima biraz hesaplanamaz kalacaktır ve belki de bu adamda hayran olduğu şey budur. Ondan asla tümüyle emin olamayacaktır. Bu, ilişkinin hiçbir zaman sıkıcı olmayacağının garantisidir.

Aslan Kadını - Akrep Erkeği
Akrep erkeğinin sihirli çekim gücü Aslan kadınının yanında azalmaz, aksine kıvılcımlar saçarak Aslan kadınını kolayca tutuşturabilir. Aslan kadınındaki duygusallık ve ateşli mizaç, böyle tutku dolu bir adama rastlarsa, karşı koyamayarak ona sürüklenecektir. Onu, hazzın sınırlarına taşıyarak orada tutacaktır.

Yine de bu ilişkinin büyük bir tahrip gücü vardır ve eğer Aslan kadını, daima meydan okumak isteyen kadınlardansa, aradığı yeri bulmuş demektir. Aslan kadını onu baskı altına almaya ya da hükmetmeye kalkışmamalıdır, çünkü çok sert tepki gösterebilir. Unutulmamalıdır ki Akrepler zehirlidir ve zehirlerini kullanmakta tereddüt etmezler. Akrep erkeği özgür bir ortama ihtiyaç duyar. Aslan kadını bunu sağlayabilirse, mutlu bir ilişki için, şans var demektir.

Aslan Kadını - Yay Erkeği
Yay erkeği gerçekten engel tanımaz. Daima macera ve meydan okuma arayışındadır. Gittiği her yerde gözü pek girişimlerde bulunabilir. Cesaret ve atılganlığı Aslan kadınının hoşuna gider. Bunun yanı sıra, sorumsuzluk ve duyarsızlığın da söz konusu olduğunu görecektir.

İkisi de aynı mizaca sahiptir, çoğu konuda aynı düşünceyi paylaşır ve çok iyi anlaşırlar. İkisi de çok heyecanlı olduğundan, bazen tabakları kırabilirler. Kinci değillerdir. Yay erkeği, açık fikirli, yaşamdan zevk alan, Aslan kadınının beraber çok iyi eğlenebileceği bir tiptir. Ancak dışa dönüklüğü, arkasında güvensizlik ve kendinden emin olmama duygusunu gizleyen bir aldatmaca olabilir.

Çok yüce gönüllüdür ve Aslan kadınının çılgınlığa olan eğilimini paylaşır. Ama dikkat! Ciddi finansal zorluklara düşebilir. Aslan kadına bu konuda sınırlara dikkat etmelidir. Çocukları olduğunda, sorumluluk sahibi ve ayakları yere basan birine dönüşür.

Aslan Kadını - Oğlak Erkeği
Oğlak erkeği kendini isteyerek yalnız biri olarak gösterir ve Aslan kadınının isteğine, tanıdık bir üslupla şöyle cevap verecektir: "Ben kendime yeterim." Kadın ona inanmamalıdır. Gerçekte sevgiye ihtiyaç duyan biridir ve kendini koruma duvarlarının arkasına saklayarak, hassas ruhunu yaralanmaktan korur. Aslan kadınının ona güvenmeden önce duyarlılığa ve sabra çok ihtiyacı olacaktır. Emeğine değip değmediğini sorgulayabilir, çünkü Oğlak erkeği romantizmden uzak, soğlık ve materyalist biridir, iltifattan anlamaz. Ayrıca çok sosyal bir insan değildir. Daha çok kendi dört duvarı arasında, bir kayıkta ya da ıssız bir adada olmayı tercih eder. Her şeye rağmen onu sevmek zorundaysanız, duygularını göstermesini ve duygusallığın, güçsüzlüğün bir işareti olmadığını anlamasını sağlamalısınız.

Aslan Kadını - Kova Erkeği
Kova erkeği, Aslan kadınına olan aşkını keşfedince, tüm gücüyle kendisinin olması için çabalar. Binlerce defa mükemmel bir kadın olduğunu söyleyerek aşkını ilan eder. Kovanın sevgi konusundaki ısrarı ve sabrı, Aslan kadınını etkiler. Erkeğinin ona duyduğu hayranlık kadının elini kolunu bağlamaz. Ama Kova erkeği için doğru kadın olduğu gerçektir. Çünkü, öyle ya da böyle kendine küçük destekler verecek birine ihtiyacı vardır. Bu sayede yeteneğini görür ve bunlardan yararlanmayı öğrenir. Kova erkeği idealisttir, belirgin bir duyarlılığı vardır, bu nedenle birbirlerini tamamlayacaklardır. Aslan kadını, onu ütopyalar âleminden alarak, gerçekler dünyasına indirecek kişi olacaktır. Birbirlerinden her durumca çok şey öğrenebilirler.

Ortak ve farklı noktaları onları dengede tutar. Ama bunun ilişkileri için yeterli olup olmadığı tartışma götürebilir.

Aslan kadını ve Kova erkeği arasındaki cinsel ilişki çok heyecanlı ama kısa sürelidir. Çünkü Kova erkeği, Aslan kadınına, gerekli olan cinsel onayı veremez. Bu durum Aslan kadının üstünlük inancını sarsar.

Aslan Kadını - Balık Erkeği
Balık erkeği, çelişki ve aykırılıkların adamıdır. Bir an saf bir hayalci olur, bir başka an açık, keskin ve tereddütsüz hareketleriyle çevresini şaşırtır. Hoşgörüsü, Aslan kadınına kolaylık sağlar. Balık zor durumlarla diğer burçlara nazaran, çok daha kolay başa çıkabilir ve kendisine yapılan haksızlıklara karşı kin beslemez.

Aslan kadını yine de kaçamaklara dikkat etmelidir. Balık erkeği, bir kadın ve evlilik için karar verdiyse, aile anlayışını geliştirecektir. Aslan kadının sosyalliğinden çok etkilenir. Hoş insanlarla, severek partilere ya da sosyal faaliyetlere katılır. Ama sizinle romantik bir ortamda şömine başında yalnız bir akşam geçirmeyi de sever.
__________________________________________
  • Günlük Burç Yorumu
  • Özellikleri
  • Künye
  • Erkeği ile aşk
  • Kadını ile aşk
  • Erkeğinin diğer burçlarla ilişkisi
  • Kadınının diğer burçlarla ilişkisi
  • Arası iyi olan burçlar
  • Yükselen Burç Nedir?
  • 0 yorum:

    Blogun bu sayfasını paylaşarak destek olur musun?