Hoş Geldin Panel İster
Gönderen Unknown | 0 yorum

Balık Burcu Kadınının Diğer Burçlarla İlişkisi


Balık Kadını - Koç Erkeği
Hiçbir şey Koç erkeğini kolay kolay heyecanlandıramaz. Balık kadınının değişken fikirleri bile, onu pek ilgilendirmez. O, gerçekçi biridir. Belki de sağlam Koç erkeği, Balık kadını için doğru seçimdir. Sizi korumak isteyecektir. Zaten siz de "koca" rolünü severek üstlenen bir erkek istemektesiniz.

Size tamamen sahip olmak istemesi, bazen hoşunuza gitmeyebilir. O zaman ona, az da olsa özgürlüğünüzden vazgeçmek istemediğinizi anlatmalısınız. Belki sizin isteklerinizle, Koç erkeğinin ihtiyaçları arasında bir orta yol bulabilirsiniz. Bunun dışında Koç erkeği yumuşak bir tip değildir, hayatını rutin bir şekilde yürütmek istemez. Değişimleri ve riski sever. Bir akşam eve geldiğinde gururla, güvenli işini bırakıp arkadaşlarıyla bir dükkân açacağını söyleyebilir. Genelde huylarından vazgeçmez. Koç, karar almaya bayılır. Onun için yanlış bir karar, hiç olmamasından daha iyidir. Hava atmaktan da hoşlanır. Her şeyden önce, "kadın milleti" dediği insanların karşısındaki gösterişli tavırlarına alışmak zorunda kalacaksınız.

Balık Kadını - Boğa Erkeği
Son burç olan Balıkta doğmuş kadınları mutlu edebilecek çok fazla erkek yoktur. Boğa kesinlikle sizi mutlu edebilecek erkeklerdendir. Eğer bir Boğayı elde etmeyi başardıysanız, onu asla bırakmamalısınız.

Boğa erkeği kendinden emin ve güçlü bir eştir. Ama Koçun tam ter sine, asla size hükmetmeyi veya sizi değiştirmeyi denemeyecektir. Sizi anlamasa da olduğunuz gibi kabul eder. Yine de bazen kıskanç ve sahiplenici olmasının tek sebebi, size olan aşkı ve dürüstlüğüdür. Bu, değersiz bir güç gösterisi değildir. Huylarınız ve duygu gelgitleriniz sinirlerine dokunabilir. Buna dikkat etmelisiniz .Onun çapkın bir kadın avcısı olduğunu söyleyen kız arkadaşlaranızdan etkilenmeyin. Belki gençliğinde karşı cinse biraz düşkündü. Ama Boğa erkeğinin aradığını bulduktan sonra durulması çok şaşırtıcı değildir.

Balık Kadını - İkizler Erkeği
Hayalci, ama aynı zamanda şüpheci iki burç karşılaşırsa, bundan ilginç bir ilişki doğabilir. Ama böyle insanlar çocuk sahibi olmadan önce, iki kez düşünmeliler. Balık kadını kendini güvenilir bir erkeğin korumasında hissederse gelişir. Ama İkizler erkeği çok kararsızdır. Maalesef size olan ilgisini de hızla kaybedebilir. Ama teselli olarak şunları bilin:

Sizinle birlikteyken sıkılma olasılığı pek yüksek değil, çünkü çok gizemli ve karmaşık bir kişiliğiniz var. Ama sizi terk ederse, hayat boyu acısını çeker ve asla dengenizi bulamazsınız. En iyisi siz, İkizler erkeğiyle, kişiliğini bulduğu zaman evlenin. Ama birçok İkizler insanının, bunu asla başaramayacağını da bilin.

Balık Kadını - Yengeç Erkeği
Balık da Yengeç de su grubunda doğmuşlardır. Bu yüzden, beraberlikleri hep sıcak ve duygusaldır. Bir birlerinin hislerini hemen anlarlar. Yengeç erkeğinin kabuğundan çıkması biraz zaman alır, çünkü yaralanmaktan çok korkar. Sizin yanınızda bu tür şeylerden endişelenmesine gerek yok: Atasözünü bilirsiniz, "Sana yapılmasını istemediğin şey, sen de başkasına yapma". Güvenlik hissi Yengeç erkeğine, en az sizin kadar gereklidir.

Eğer siz zayıf Balık tipiyseniz, Yengeç belki de size göre değildir. Gerçi sağlam ve güvenilir bir insan olmaya çalışır, ama bunu nadiren başarır. Birlikte hayal dünyasına uçabilirsiniz, ama sonra kimseni tekrar dünyaya dönmeye gücü yetmez. Eğer orta yaşlarda karşılaştıysanız, mutlu bir evlilik için hiçbir engel yoktur. Evinizde çok mutlu olacaksınız. Evlendikten sonra da mesleğinize devam etmek istiyorsanız, hiç sorun değil. Bay Yengeç mükemmel bir ev erkeği ve babadır. Aynı zamanda çok iyi yemek yapar.

Balık Kadını - Aslan Erkeği
Büyük bir olasılıkla Aslan burcunda doğmuş bir erkek, sizi ilk bakışta çekecektir. Bir partide tanıştıysanız, hemen ona sokulursunuz, çünkü bu kadar erkeksi güç, güven ve sıcaklık sizi çekecektir. Onun her konuda söyleyecek bir şeyleri olmasına ve her şeyden önce sabit bir fikirli olmamasına hayran olacaksınız. Ama onu daha yakından tanıyınca, sadece ağzının laf yaptığını fark edeceksiniz. O, her zaman sahnede ve odak noktası olmak ister. Eğer onu kaybetmek istemiyorsanız, oyunculuğunu asla eleştirmeyin, özellikle de diğer insanların yanında. Ormanların kralı, eleştiriye aşırı tepki gösterir. Bazen gururundan bavulunu toplar ve evi terk eder. En iyisi, kadınsı bir taktik hazırlayın. Atıp tuttuğu ve "Evet sevgilim, tabii ki" diye kükrediği zaman, hayaller içindeymiş gibî gülümseyin. Bu arada o, kararları kendisinin verdiğini sanar, ama aslında inisiyatif sizdedir. Eğer bu öğüdü dinlerseniz, Aslanı küçük parmağınızda oynatabilirsiniz. Sizi sevecek, koruyacak ve hayatı yaşanır kılmak için elinden geleni yapacaktır.

Balık Kadını - Başak Erkeği
Başak, hayallerinizdeki erkek değildir. Ama daha kötü bir seçim de yapmış olabilirdiniz. Sadakati, güvenilirliği ve tutarlı karakteri şüphe götürmez. Size vadettiği koruma (siz de buna ihtiyaç duyuyorsunuz), sonunda sizi kontrolü altına almasına neden olabilir.

Büyük bir olasılıkla sizi tek başınıza düşünüp hareket etme yükünden kurtarmak ister. Başak erkeğiyle girdiğiniz ilişkide, özgürlüğünüzden ve bireyselliğinizden vazgeçmek isteyip istemediğinize, siz karar vermelisiniz.

Yaradılış olarak birbirinizden farklısınız. Siz olağanüstü hayalcisiniz ve yeniliklere açıksınız. O ise mantıklı düşünür ve değişikliklerden nefret eder. Yemek boyunca mızmızlanan ve evden çıkmadan beş dakika önce giysinizi eleştiren bir erkektir. Aşk söz konusu olduğunda öyle çekingendir ki inisiyatifi siz ele almak zorunda kalacaksınız. Bütün farklılıklarınıza rağmen çocuk eğitimi konusunda birbirinizi çok iyi tamamlayacaksınız. Sizin içinizde halâ çocuksu bir yan vardır ve ailenin mutluluğu için çabalarsınız. Eşiniz ise çocuklarını sorumluluk hissi ve eşitlik anlayışıyla yetiştirecek akıllı baba rolünü yüklenir.

Balık Kadını - Terazi Erkeği
Siz, yol yordam bilen bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu yüzden Terazi erkeğinin yanında yanlış adrestesiniz. Terazi burcunda dünyaya gözlerini açmış insanların özelliklerinden biri de her zaman her şeyin iki yüzünü de görmeleridir. Bunun için, hiç istemeden kararlarını kesinleştirirler, çünkü hep diğer olasılığın da doğru olabileceğini düşünürler. Terazi insanları değişkendir ve bağımlılık hissinden nefret ederler. Onun yanında asla umut ettiğiniz güveni bulamayacaksınız.

Terazi erkeği yine de büyüleyici bir arkadaştır. Yaşamaktan mutluluk duyar ve devamlı yeni insanlar tanımak ister. Onunla büyük hayallerinize biraz daha yaklaşacaksınız. Bunun yanında size iltifatlarda bulu nur ve sizi asla incitmez. Cinsel yönden çok uyumlusunuz. Terazi erkeği, bir kadını nasıl mutlu edeceğini içgüdüsel olarak bilen erkeklerdendir. Sizin ne zaman yalnız kalmak istediğinizi anlayacaktır, çünkü kendisi de ara sıra kendi hayal dünyasına çekilmek ister. Biri hava, biri de su grubunda doğmuş iki insanın ilişkisindeki tek tehlike, ikisinin de kendilerini hayatın akışına bırakmalarıdır.

Balık Kadını - Akrep Erkeği
Akrep erkeğinin ara sıra saldırgan ve duygusuz gibi görünmesi sizi korkutmasın. Çünkü siz çok duygusal ve hassas bir insansanız. Eşinizin geçici ruh hali değişimleri moralinizi bozabilir. Bunun dışında saldırganlık Akrep karakterinin sadece bir yüzüdür. Sert kabuğunun arka sırada yumuşak bir öz saklıdır. Ne de olsa, o da sizin gibi su grubunda doğmuştur.

Sert tavırları sizi üzebilir. Ama büyük bir olasılıkla ondan, diğer erkeklere göre daha çok hoşlanacaksınız. Çünkü siz bir erkeğin güçlü ve kendinden emin olmasını, ama zayıf noktalarını da gösterebilmesini istersiniz. Ne yazık ki can sıkıcı ve genelde haksız eleştiriler daha çok size yönelecektir. O, hatasız olmadığını düşünür, ama bunu belli etmek istemez. Seks, Akrep erkeği için çok önemlidir. O cinselliğin daha kısa süreli ve tutkulu olmasını isterken, siz duygulara önem verirsiniz.

Balık Kadını - Yay Erkeği
Sizin için rahat odanızda oturup, ona sokulmak ve hayaller kurarak şömine ateşine bakmak kadar güzel bir şey yoktur. Yay erkeğiyle birlikteyseniz, böyle akşamları nadiren yaşayacaksınız. O bir serseridir, bir yerde uzun süre kalamaz. Yaşamın aktığı, insanlarla dolu bir yere; bir bara, tiyatroya, sokağa, neresi olursa oraya gitmek zorundadır. Devamlı mekân değişikliğine ihtiyaç duyar, aksi taktirde kendini çok yalnız hisseder. Yay erkeği için özgürlük, yaşamak için son derece gereklidir. Yine de bir kere bağlanırsa, eşinin bütün ilgisini ister. Onun îçin kadınlar, genelde annesinin yedeğidir. Bu role uyum sağlayabilecek misiniz? Kuşkulu görünüyor. Zaten siz çok kolay kırılırsınız ve size güç verecek bir eş özlemi duyarsınız.

Yay erkeği sizin için çetin cevizdir. Hep sizden kendi yaşam alanlarını sakladığı hissine kapılacaksınız. Bu sizin için, sevginize güvensizlik anlamına gelir. Aile babası olarak Yayın umulmadık yetenekleri vardır. Aileniz çocuklarla daha mutlu olabilir.

Balık Kadını - Oğlak Erkeği
Oğlak erkeği düşünceli, mantıklı ve planlı hareket eden bir insandır. Hayat hakkında ciddi fikirleri vardır, genelde otuzlarına kadar evlenmez. İsteklerini tam olarak karşıladığını düşündüğü kadını bulduğun da, harekete geçer. Eğer seçilen siz seniz, ona "evet'" demeli misiniz'? Astroloji asla yemek tarifi gibi reçeteler veremez. Sadece hangi risk ve fırsatların, hangi tarihlerde doğmuş insanların ilişkisi için mümkün olabileceğini gösterebilir. Oğlakla olan ilişkinizde sadece güvene mi değer verdiğinize, yoksa biraz da değişiklik mi istediğinize, siz karar vermelisiniz. Bu sonuncusunu Oğlak size vadedemez, çünkü alışkanlıklarına son derece bağlıdır. Tutarlılık ve amacına bağlılık gibi mezivetleri, Oğlağı çok büyük bir hızla mesleki açıdan yükseltebilir. O, başarılı ve çok çalışan işadamı tipidir. Herhalde onunla bir iş toplantısında tanıştınız.

Balık Kadını - Kova Erkeği
Balık kadını olarak siz, bir insan sarrafısınız, ama "yedinci duyunuz" bile olsa, Kova insanları hakkında tahmin yürütemezsiniz. Onu deneyebilirsiniz, ama asla içini okuyamazsınız. Parmaklarınızın arasın dan akıp giden su gibidir. Onu değiştirmek imkânsızdır. Bin bir ilgi alanı vardır, her konuda söyleyecek akıllıca bir şeyler bulur. Şüphesiz değer verilecek bir insandır, yardımsever ve idealisttir. Tek sorun onu ciddiye alıp almayacağınızdır. Özellikle, insanların sadece iyi yönlerini görüp kötü yönlerini dikkate almaması sinirlerinize dokunabilir. Tam tersine, siz insanların gerçek yüzünü bilirsiniz. Diğer bir kötü yanı da sorumluluk alma konusundaki isteksizliğidir. Aileye liderlik etmesini istemek anlamsızdır. Çünkü ona göre kimse, başkalarının yerine karar vermemelidir. Bu, Kovaya güvenilemeyeceği anlamına gelmez.

Balık Kadını - Balık Erkeği
Muhtemelen arkadaşlarınız size çok ortak yönünüz olan bir erkekle ilişkiye girmemenizi öğütleyecekler dir. Siz her durumda güvenebileceğiniz bir eşe ihtiyaç duyuyorsunuz. Ama iki Balık insanının iyi ve uzun bir ilişkiye giremeyecekleri, mutlak olarak söylenemez. Her koşulda aranızda sıkı bir ilişki olacaktır, çünkü iki Balık, hayatın sert rüzgârıyla savrulmamak için birbirlerine sokulmalıdır. Düşerlerse de beraber düşerler. Eşlerden biri ölürse, genelde diğeri de birkaç haftadan sonra onu izler.

Bir şeyi unutmayın: Birbirlerine çok bağlı ebeveynlerin çocukları, ya tamamen duygusuz ya da çok duygusal olurlar. Her iki durum da çocuklarını gelişmesi için iyi değildir.
__________________________________________

  • Günlük Burç Yorumu
  • Özellikleri
  • Künye
  • Erkeği ile aşk
  • Kadını ile aşk
  • Erkeğinin diğer burçlarla ilişkisi
  • Kadınının diğer burçlarla ilişkisi
  • Arası iyi olan burçlar
  • Yükselen Burç Nedir?
  • 0 yorum:

    Blogun bu sayfasını paylaşarak destek olur musun?