Hoş Geldin Panel İster
Gönderen Unknown | 0 yorum

Yay Burcu Erkeğinin Diğer Burçlarla İlişkisi


Yay Erkeği - Koç Kadını
Koç kadınını anlamak zordur. Soğuk ve uzaktır, yanına yaklaşılmaz ve bazen, erkeklere karşı olduğu his si bile yaratır. Aslında böyle değildir. Bu sadece erkekleri, ona farklı bir bakış açısıyla bakmaya kışkırtmak içindir. Kusursuz, etrafına ışıklar saçan, büyüleyici, muhalefet meraklısı ve iyi bir oyuncudur. İlişkide sözü geçen kişi olmayı ve sizi de par mağında oynatmayı ister. (Dikkat edin de kılıbık durumuna düşmeyin!) İkiniz arasındaki bir evlilik pembe renkler içermiyor! Bu ilişki tamamıyla fırtınalı geçebilir, çünkü siz de özgürlüğünüzden ve kararlarınızdan vazgeçmezsiniz. Siz kendi başına buyruk birisiniz, Koç Havva'nız da fazla kıskanç. Yani kendi başınıza işe koyulmanız pek işine gelmeyecektir. Ancak bu, yine de onun sorunudur, siz hareket özgürlüğünüzün kısıtlandığını ve sevgisiyle sizi bunalttığını hissedersiniz. Kendisinin ve aynı zamanda eşinin başarısı peşinde koşan gerçek bir işkadınıdır.

Mükemmel bir oyuncu olduğu için bu oyunun tüm hilelerini bilir. Ona bir şey anlatmak sizin için çok zor olabilir. Emin olun bir kadın avcısı Koç kadınının düşünebileceği en son kişidir. Zodyak'taki en mükemmel eştir, işte bu da sabrınızın mükâfatı!

Yay Erkeği - Boğa Kadını Venüs'ün etkisi altında olan Boğa kadını eğlenme sanatını çok iyi bilir. İlginizi uyandırmak istediğinde sadece erotik ışınlarını üzerinize yöneltmesi yeterlidir. Bir ölü değil seniz, buna tepki vermemeniz olanaksız!

Boğa kadını duygusal ve sahiplenicidir. Ona âşık olduysanız, karakteri sağlam bir insan olmanız gerekir. Ne istediğini bilir ve mantıksız bile olsa, bu konuda sonuna kadar ısrar eder. Onunla tartışacak kişi geri adım atmaya ya da çekip gitmeye hazır almalıdır. Sadece sıkı bir ilişki onu ilgilendirir ve bu nedenle duygularında çok tedbirli davranır. Hoş bir kızla flört etmenizi affedebilir, ama sizi gerçekten aldatırken yakalarsa, vay halinize! Sadakatsizliği asla affetmez. Uyanıktır ve insanların, her şeyden önce de sizin güçlü ve zayıf noktalarınızı hemen fark eder.

Boğa kadını güzel elbiselerden hoşlanır. İyi ve zevkli giyinir, ama müsrif değildir. Bu arada bütçesine de dikkat eder. Ahçılık sanatında olduğu kadar sekste de sizi şımartacak ve iyi bir eş olacaktır, çünkü çok sadık ve sevgi dolu bir kadındır.

Yay Erkeği - İkizler Kadını
Her şeyden önce gerçekten dengeli bir ilişki! İkizler kadını herkesi cezbetmeyi bilir, çünkü cazibeli, akıllı ve meydan okuyan bir sohbet arkadaşıdır. Ona istek ve beklentilerinizi açtığınızda, karşınızda sizi istekle dinleyen bir insan bulacak ve asla yanıtsız kalmayacaksınız.

Bir konu üzerinde uzun süre konsantre olmak, ona çok zor gelir. Aşkta da bunun bir istisnası yoktur. Özellikle gençken, birçok erkekle ilişkiye girmeye eğilimlidir. Sadece yaşamınızı, kişiliğinizi ve ilkelerinizi değiştirmek ona çok gereksiz gelir ve onu mutlu etmez.

Şaşılacak kadar çok yönlü bir kadındır. Gerçek bir İkizler, bir dereceye kadar bölünmüş bir kişiliğe sahiptir. Güvenilir bir yaşam deneyiminiz olduysa, bu ilişkinin devamı için şansınız vardır.

İkizler kadınının anlayışa çok faz la ihtiyacı vardır. Onu kendinize bağlamayı, emir vermeyi ya da öz gürlük güdülerini bastırmayı düşün meyin. Değişimler, onun yaşam tarzıdır. Özgür ruhlu biridir ve asla al tın kafesi, özgürlüğüne değişmez.

Sıra gelmişken paradan da söz edelim: Paraya çok fazla ihtiyaç duyar. Sadece kendisini değil, sizi ve çocukları da şık ve pahalı şeylerle şımartacaktır.

Sıcak ve nazik olmasına rağmen, birçok kişi onun soğuk olduğunu düşünür. Bunun nedeni duygularından çok, aklına güvenme eğilimidir.

İkizler kadınının gerçekten nasıl biri olduğunu keşfetmek, hayatınızın amacı olabilir.

Yay Erkeği - Yengeç Kadını
Bu kadının duygu dünyasında seyahat etmek için, bir pusulaya ihtiyacınız vardır. Doğruyu bulamadığınızda yolunuzu şaşıracak ve ilişkinizin yönünü belirleyemeyeceksiniz. Nadiren ne istediğini bilir, saat başı fikrini değiştirir. Bu sizi gerçekten çileden çıkarabilir. Bu kadınla ilişki de sadece bir parola vardır: Ya hep, ya hiç.

Yengeç kadını size sevgisini verdiğinde, sizi bambaşka bir insan yapacaktır. Serseriliğinize bir son verecek ve akşamları güzel güzel evinize gitmenizi sağlayacaktır. Ve buna rağmen bu kadının da sizin desteğinize ihtiyacı vardır. Ona çiçekler hediye edin, romantik mekânlara götürün, ne kadar mükemmel ve güzel bir kadın olduğunu günde en az kırk kere söyleyin. Ancak olaylar düşündüğünüz gibi gitmiyorsa, bunu hiç sorun yapmanıza gerek yoktur.

O, erkeğinin tarafını tutan ve kendini onun için feda eden kadınların tipik bir örneğidir -hatta alkolik bir kadın avcısı veya iğrenç bir tip olsanız bile.

Yay Erkeği - Aslan Kadını
Ortak noktalarınız ateş grubunda doğmak, bağımsız olmayı ve kendi ayakları. üzerinde durmayı istemek tir. Aslan kadını ve Yay erkeği arasındaki ilişki bu şartlar altında uzun süreli olabilir mi? Hayır, en büyük engel, farklı ilgi alanlarıdır.

Aslan kadını için hiçbir şey, er kekler tarafından saygı duyulup istenmek kadar önemli değildir. O, sizin için sadece çok şey ifade etmemeli, yegâne insan olmalıdır. Ancak bu kendisi için geçerli değildir. Atılgan ve kışkırtıcıdır, davranışlarını önceden tahmin edemezsiniz. Çok ender durumlar dışında duyguları genelde yüzeyseldir.

Aslan kadını gururludur, söz sahibi olmaya ve hiç kimseden emir almamaya alışıktır. Sadece ona layık olduğunuzda, size iltifat eder, çünkü bir erkeği avlamak için, onu şımartmayı gerekli görmez. Ayrıca siz sahne ışıkları altındayken, o ikinci planda kalmaktan memnun olmaz. En küçük kıvılcım bile bu konuda büyük yangınlar çıkarabilir.

Aslan kadını şımartılmak ister. Mutlu olabilmesi için eşi gerekli her şeyi yapmalıdır. Her şeyden çok takdir ettiği özellikleriniz, esprili olmanız, dürüstlüğünüz ve samimiyetinizdir. Bu özellikler onda da vardır.

İkiniz de aşkı bir macera olarak görürsünüz ve cinsel yaşantınızda as la sıkılmazsınız. Cinselliği sık sık ve severek yaşarsınız. Birbirinize karşılıklı olarak özgürlük tanırsanız, uyumlu bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Yay Erkeği - Başak Kadını
Bu burçta doğmuş kadınlar arasında, hiçbir burçta olmadığı kadar çok evlenmemiş kadın vardır. Onun çekingen, utangaç ve ihtiraslı olduğu iddia edilir. Bunun nedeni, nadiren gerçek benliğini keşfetmeyi bilecek bir erkek bulabilmesidir. Siz doğru kişi olabilirsiniz. Eğer Başak kadınını anlamak istiyorsanız, onu mantığıyla hareket eden, soğuk biri olarak görmemelisiniz. Sadece size güvenebildiği an, gerçek duygularını gösterecektir. İlişki konusunda ciddiyseniz, birbirinizden çok şey öğrenebilirsiniz. Hayatı kolay yönüyle algılayan bir tip olduğunuz için, bazen çok can sıkıcı olabilen dünya hakkında, onda olumlu düşünceler oluşturmalısınız. Buna karşın Başak kadını da bir yuvayı hoş ve zevkli hale getirmeyi deneyebilir, bu size çok da ters değildir. Eviniz zenginliğinizdir, burayı yönetecek, titiz bir düzen kuracak ve temiz olmasını sağlayacaktır. Buna göre hareket edin ve ayakkabılarınızla yeni silinmiş halı üzerinde gezinmeyin. Karşı gelinemez bir ahlak anlayışı vardır, seks onun için bir eğlence aracı olmaktan çok, üreme aracıdır ve bazen bu konuda gerçekten hayal kırıklığına uğrarsınız. Size göre en büyük faydası tutumluluğudur. Akıllı bir tüketici olarak parayı son derece dikkatli ve gerekli olduğu zaman harcar.

Yay Erkeği - Terazi Kadını
Benzer ilgi alanlarınız ve bakış açılarınız var. Bu kibirli, yaşam dolu ve rasyonel düşünen kadına önem vermelisiniz. Uyum için çabalar, akıllıdır ve talep edildiğinde ön plana çıkmayı ya da daha yararlı görünüyorsa, arka planda kalmayı bilir. Asla sizin aile reisliğinizden şüphe etmeyecektir, ancak yokluğunuzda her şeyin yolunda gitmesini de sağlayacaktır. Terazi kadını, özgürlük isteminize saygı duyar, onun yanında sınırlandığınız ya da bir kılıbık olarak damgalandığınız hissine asla kapılmazsınız, çünkü erkeğinin, gerçek bir erkek olmasını ister. Evliliğini-zin itici gücüdür ve ilişkinizde sevgi ve romantizmi ayakta tutmayı iyi bilir, hatta geçmişte birkaç evlilik de neyimi yaşamış olsanız bile.

Bu kadın daima aktiftir. Çünkü Venüs'ün etkisi altındadır. Aile ve iş yaşantısının yanında birçok farklı ilgi alanları vardır ve sizin hobilerinizle de ilgilenir. Sizin mesleki başarınızı kalpten arzu eder. Bunu sadece para yüzünden değil, işinizden memnun olduğunuzda, diğer her şeyin de yolunda gideceğini bildiği için yapar. Terazi kadınına güvenebilirsiniz, sizinle çok iyi geçinecektir.

Yay Erkeği - Akrep Kadını
Onun hayallerinin erkeğiyseniz, sizin sürüden farklı biri olduğunuzu hemen anlar. Başka kadınları göremeyecek kadar gözlerinizin kamaşması uzun sürmeyecektir. Plüton tarafından yönetilen Akrep kadını her şeyi çok ciddiye alır: Aşkı, hayatı ve her şeyden önce de kendisini. Gerilimin olmadığı bir ilişki ona göre değildir. Buna karşın siz kavga etmekten, hele hele sizin için bir şeyler ifade eden insanlarla kavga etmekten, nefret edersiniz. Görüyorsunuz, bu kadınla yaşam hiç de kolay olmayacak.

Akrep kadını akıllıdır, inatçıdır ve sezgileri çok güçlüdür. Onu aldat mayın ve hayal kırıklığına uğratmayın. İntikamı korkunç olabilir. Seks, hayatında önemli bir rol oynar. Yatakta kibirli ve ihtiraslıdır, çoğu erkek onun taleplerine yetişemez. Umarız siz de bu erkeklerden sinizdir! Bu kadın sizde karar kıldıysa, şımarabilirsiniz, çünkü o son derece seçicidir.

Yay Erkeği - Yay Kadını
Yay kadını sohbet etmeyi ve kendisiyle sohbet edilmesini sever, can sıkıntısına asla dayanamaz. Açıksözlüdür ve dürüsttür. Onunla beraberken neyle karşı karşıya olduğunuzu daima bileceksiniz. .Duygusal açıklı ğı sizi şaşırtabilir. Ne kadar çok ortak ilgi alanınız olursa, ilişkiniz o kadar iyi yürür. Bu ilişkide seks en önemli rolü oynuyorsa, ilişki uzun sürmeyecektir. Yay kadını iyi bir dinleyici, eğer spor ve macerayı seviyorsanız iyi bir arkadaştır. Ev sahibi olarak etkileyici insanları bir araya getirmeyi ve her sohbeti canlandırmayı iyi bilir. O, yönetilmeye boyun eğecek bir kadın değildir ve ona emir vermeye çalışmanıza dayanamaz. Düğünden sonra Yay kadınının halâ bir işte çalışmak istemesine karşı çıkmazsınız, çünkü o, aile ve işi beraber yürütmeyi ustaca başarır.

Yay Erkeği - Oğlak Kadını
Oğlak kadını asla bulutların üzerinde uçmaz, tersine ayakları yere sımsıkı basar. İhtiraslı olmasına rağmen, ahlaksızlığa cesareti yoktur. İnsanların ona hayran kalmasından ve kendisine kur yapılmasından hoşlanır, ama ona asla tam anlamıyla sahip olamazsınız. Ne istediğinizi bilir, ancak onun ne düşündüğünü siz hiçbir zaman bilemezsiniz. Yine de telefon numarasını asla unutmayacağınız bir kadındır.

Sabırlı, güçlü ve dirençli biridir. Fırsatları değerlendiren bir kadındır ve tıpkı sizin kadar hırslıdır. Başarı ona çok şey ifade eder. Yaşamınızın itici gücüdür ve ona ihtiyacınız vardır. Tutumlu ve zevkli biridir. Bunu yuvanızı döşerken size ispat edecektir. Başka bir erkekle flört, Oğlak kadını için sadece zararsız bir eğlencedir.

Yay Erkeği - Kova Kadını
Kova kadını duyarlıdır ve güçlü bir idrak yeteneği vardır. Meydan okumak hoşuna gider ve her şeyle başa çıkabileceğine inanır. Ona emirler veren insanlara dayanamaz. Koyduğu kuralları önemser ve anlaşmalardan hoşlanmaz, Kovalar idealisttirler. Bağımsız olma ve kendi ayakları üzerinde durma çabası ikiniz için de aynı derecede önemlidir. İlişkinizin devamı, sizin nasıl bir birliktelik düşlediğinize bağlıdır. İdare etmeyi çok iyi başardığı bakımlı ve rahat bir yuva, bu kadını mutlu etmeye yetmeyecektir. Diğer yeteneklerini de sergileyebileceğini bilir. Kova kadını kıskanç değildir ve eve geç kaldığınızda hiçbir zaman bir açıklama beklemez.

Bu kadın kusursuz bir arkadaş arar ve karar vermekte çok zorlanır. Onun dört gözle beklediği ırk ve renk onun için önemli değildir onu sevebilecek bir erkekseniz, beraber çok mutlu olabilirsiniz.

Yay Erkeği - Balık Kadını
Gizemliliğin ve güzelliğin gezegeni olan Neptün tarafından yönetilen Balık kadını, kadınsı, mantıklı, sezgileri güçlü ve cinsel yönden çekicidir.

Masum ve çaresiz görünüşü koruma içgüdünüzü harekete geçirir. Sizin yanınızda yaşam, onun için gerçek bir fedakârlık anlamına gelir.

Kendine güvensizliği nedeniyle liderlik rolünü ve tüm kararları severek size bırakır. Entrikalardan çok iyi anladığı için sonuçta istediğine ulaşacaktır. İhtirasını daima dizginler, onu heyecanlandırmayı kolayca başaramayacaksınız. Balık kadını aktif bir insan değildir. Sık sık rüya ve hülyalara kendini kaptırır. Eğer cinsel fantazilerini gerçekleştirmeyi başaramazsanız, bu kadını çok mutsuz edersiniz.

Balık burcunda doğanlar, çok iyi bir eş ve sevgi dolu bir anne olabilirler, çünkü çevresindeki insanları mutlu etme yeteneğine sahiptirler.
__________________________________________
  • Günlük Burç Yorumu
  • Özellikleri
  • Künye
  • Erkeği ile aşk
  • Kadını ile aşk
  • Erkeğinin diğer burçlarla ilişkisi
  • Kadınının diğer burçlarla ilişkisi
  • Arası iyi olan burçlar
  • Yükselen Burç Nedir?
  • 0 yorum:

    Blogun bu sayfasını paylaşarak destek olur musun?