Hoş Geldin Panel İster
Gönderen Unknown | 0 yorum

İkizler Burcu Erkeğinin Diğer Burçlarla İlişkisi


İkizler Kadını - Koç Erkeği
Onunla ilk buluşmanızdan aklınızda en çok kalacak olan şey, kendisi ne olan güveni olacaktır. Sizde, kim senin onun yoluna engeller koyama yacağı, koysa bile onları hemen yok edebileceği izlenimi bırakır. İkinizin de çok coşkulıı ve ateşli hir yapısı olduğu için, herkes kendini dizginlemek zorundadır, yoksa bu ilişkinin hiç şansı olmaz. Koç er keğinin de bir eşe ihtiyacı vardır ve sevmeye değer cazibesi, sizin annelik içgüdülerinizi uyandırabilir. Eğer Koçunuza ilk görüşte âşık olduğunuza inanıyorsanız, birbirinizi tanımak için zaman bırakın, çünkü bu erkek sizin için bile kolay yutulur lokma değildir.

Koç erkeği için aile yaşamı ve evde geçireceği rahat akşamlar çok önemlidir. Mesleğiniz bu ilişki için önemli olabilir. Koç, ailesi için neredeyse kendini feda eder ve iyi bir babadır. Onu flörtlerle kızdırmayın. Çünkü o zaman çok saldırgan olabilir. Eğer onun bağımsızlık istekleri ne saygı duyar ve ateşli yapısını dizginleyebilirseniz, onun için "bütün kadınların en iyisi" olursunuz.

İkizler Kadını - Boğa Erkeği
Boğa erkeği dayanıklı, güvenilir ve dürüsttür birazcık dürüstlüğün size zararı olmaz. Eğer başına kâhya kesilmezseniz, onunla çok kolay anlaşabilirsiniz. İkiniz de flört etmekten zevk aldığınız için, evlilikten önce bunları denemiş olsanız iyi olur: Ortak ilgi alanınızı oluşturan gezmek ve dostlarla birlikte olmak, evlenince Boğa insanı için sona erecektir. Kendi dört duvarı, akşamları onun için vazgeçilmezdir. Sizi, arkadaşlarına ev sahipliği yapmak, bakımlı bir eve sahip çıkmak ve güzel görünmek konusunda tekeline alacaktır. Geleneksel değerler onun için çok önemlidir. Kendinize ayıracak az zamanınız kalacaktır. Onu yeterince sevip sevmediğinizi kendinize sormalısınız, yoksa bu ilişki yürümez.

İkiniz de esprilisiniz, gerilimli bir ev ortamı ikiniz için de terstir. Boğa cinsel açıdan çok aktiftir, neredeyse doyumsuzdur ve kaçamaklardan zevk almaya başlamamak için, sizin de aktif olmanızı ister. Sizi seçtiyse ve ona karşı dürüstseniz, o da sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. İyi bir işadamı olarak, onu biraz aşan durumlarda bile, ortak geleceğinizle ilgilenecektir. Onda olmayan insanları ve durumları anlama yeteneğine sahip olduğunuz için dürüst bir eleştiri konusunda size ihtiyacı vardır.

İkizler Kadını - İkizler Erkeği
Bir çift olarak ortak hayatınız pek hoş görünmüyor. Ayrıca size bu kadar benzeyen bir erkekle nasıl yaşayabilirsiniz ki? Eğer annelik duygusu taşıyan bir insansanız, İkizler erkeği için güçlü bir koruyucu ve teşvik kaynağı olacaksınız. İkizler erkeğiyle ilk tanışmanızda bile, tuhaf tecrübeler edineceksiniz, örneğin aklınızdan ne geçtiğini bilmesi gibi. Evet, siz de gerçekten böyle düşünüyorsunuzdur. Eğer randevunuzu ertelemek için son dakikada sizi ararsa, buna şaşırmazsınız, çünkü büyük bir olasılıkla siz de bunu düşünüyor olursunuz. İkiniz için de bağımsızlığınız önemlidir, yine de farklı ilgi alanlarının sizi ayırmasına izin vermemeye çalışın. Kendinizi yalnız olduğunuzda da iyi hissedersiniz. Ama ikiniz de flörtlerinizi bırakamazsınız ve karşı cins sizin için halâ eskisi kadar önemlidir. Zor hayat koşullarında bile, ikiniz de neşenizi korursunuz ve bunlarla savaşmak için yeterli güce sahip olursunuz. Her ne kadar parayı kumbarada tutamadığınız için maddi sorunlarınız olsa bile, uyumlu ve mutlu bir aile yaşamınız olacaktır.

Gezmekten hoşlanırsınız ve ev işlerini de her zaman paylaşırsınız. Ortak zevklerinizi sanat, tiyatro, müzik ve sinema oluşturur. Siz de çok fazla özgürlük istediğiniz için, çocuklarınızı sorumluluk sahibi ve özgür insanlar olarak yetiştireceksiniz.

İkizler Kadını - Yengeç Erkeği
Ay'dan etkilenen davranışları yüzünden acı çeken bir Yengeç erkeği için siz fazla neşeli ve canlısınız. O, çok duyguludur ve değer yargıları üzerine yapılan şakalardan hiç hoşlanmaz. İyi bir hesapçı ve çalışkan bir işadamıdır, çünkü onun için başarının önemi büyüktür. Bunun dışında evcimendir, rahatlığı sever ve sizin ölçülerinize göre evde çok fazla zaman geçirir. Sadece onun için yaşamanızı ister. Eğer ortak ilgi alanlarınızı göz ardı ederseniz; kırılganlaşır, tepki gösterebilir ve onu yeterince sevmediğinizi düşünebilir.

Para konusunda tutumludur, bazıları onun cimri olduğunu bile söyler. Onun için para güvenliktir ve her zaman borçlarını ödeyebilmeyi ister. Eğer bir yatırım yapmak isterseniz, önce Yengece danışın. Doğumgünü ve yılbaşında sizi en güzel hediyelerle şımartacaktır. Sevgili parasını, gereksiz lükslere yatırmayı kesinlikle sevmez. Ama yine de hiç bir şeyinizi eksik bırakmamaya çalışacaktır. Sessiz ve sakin olduğuna bakıp neler olup bittiğini anlamadığını sanmayın. Yalnız kalmaya alışıktır ve sorunları tek başına halletmesi gerektiğinde, kendini iyi hissetmedi ği zamanlar, kabuğuna çekilme eğilimindedir.

Kararlarını, dikkatle ve çeşitli açılardan değerlendirerek verir, hiçbir şeyi aceleye getirmez ve sizin gibi hareketli bir kadını çok rahat sinirlendirebilir. Ama yine de beraber çok mutlu olabilirsiniz. Yengecin mükemmel ahçılığından da gözlemleyebileceğiniz sanatsal eğilimleri vardır. Bunun yanında sorumluluklarını ve ebeveynliği çok ciddiye alır.

İkizler Kadını - Aslan Erkeği
Bir Aslan erkeğiyle kaçınılmaz olarak sadece ikinci kemanı çalabilirsiniz. Her şeye rağmen güçlü, gururlu Aslanın, çok fazla sevgi ve şefkate ihtiyacı vardır. Çok becerikli olmasına karşın, her zaman kendine güvenin özlemini çeker. Eğer itici özelliklerine rağmen onu severseniz, onun kendine güvenini her ihti yacı olduğunda güçlendirmelisiniz. Aslan erkeği dişiliği ön plana çıkaran kadınları sever ve çok sahiplenicidir. Eğer kendi bildiğinizi okumaya kalkarsanız, konuşulan konudan, akşam yemeğinin gidişatına kadar her şeyi sorgulayacaktır. Özgürlük hakkındaki fikirlerinizi onun yanında gözden geçirmek zorunda kalacaksınız. Eğer ona kıskançlık fırsatı verirseniz, onu istediği gibi eğlendirmiş olursunuz. Göze batmak, şaşırtmak ve saygı görmek ister. Gerçek Aslan asil ve yüce gönüllüdür. Uyumlu hareketleri, dengeli davranışları, keskin bakışları, zevkli giyimi, ona güçlü bir çekicilik kazandırır. Parasal olanakları yeterli olmasa bile, her şekilde lüksten hoşlanır. Karısıyla gurur duymak ve onu herkesle tanıştırmak ister. Bu nedenle, dış görünüşünüzün güzel ve bakımlı olmasına dikkat etmelisiniz. Ev işlerinde çok beceriklidir, zor işleri size yaptırmayacak, bunlarla kendisi ilgilenecektir. Çoğu durumlarda erkekliğini ön plana çıkarmasına rağmen, çok şefkatli ve uyumlu bir âşıktır. Dürüstlüğü sever ve çapkın değildir, ama bu tahrik edilirse "hayır" diyeceği anlamına da gel mez.

Kesinlikle büyük bir aile istemez. Çocuklarını sevecektir, ama bir be bek yüzünden konserde ikinci kemanı çalıyor hissine kapılmayı da asla istemez.

İkizler Kadını - Başak Erkeği
Bir Başak erkeğiyle mutlu olabilmeniz pek mümkün değildir. Çok katıdır, ayakları yere basar, fantazi leri ve pratik zekâsı yoktur, kolay kolay uyum sağlayamaz. Sakin, soğuk ve hükmedicidir. Umursamaz olduğu söylenemez, çünkü her şey ona göre düzgün ve açık olmalıdır.

İlk tanıştığınızda davranışları ve çekingen tarzı sizi etkileyecektir. Ama sakin düşününce, onda kolay kolay romantizm ve şefkat bulamayacağınızı keşfedeceksiniz. Başakların açıklık ve dürüstlük gibi iyi yönleri de vardır. Eşine karşı her zaman saygılı ve kibar olacaktır, sadık ve dikkatli bir âşıktır. Ama hayatınızı avucu içine alma alışkanlığı olma saydı, sizin için daha iyi olurdu. Bağımsızlığınızı ve kariyerinizi korumak istediğinizi söylediğinizde, aşırı tepki göstermeyecektir. En büyük endişesi reddedilmektir.

Sizi anlamak için çok uğraşacak, ama başaramayacaktır, analitik fikirleri size göre negatiftir. Düzen, disiplin ve açıklık her konuda hayatının temelidir. Ev işlerinde kendine düşen payı severek yapacaktır, ama yine de peşinizde koşuşturup etrafı toplamayı sevmez. Sizi seçtiyse, ilgi bekler ve korunmak ister. Balık, onu tatmin etmediği için, bu konuda pek başarılı olamayacaktır. Eğer Başak erkeğini böyle kabul edebilirseniz, evliliğiniz mutlu olacaktır.

İkizler Kadını - Terazi Erkeği
İkiniz de hava grubundan olduğunuz için, birçok ortak yönünüz ve her şeyden önce iyi bir temeliniz var. Terazi erkeğinin cazibesi ve zekası da birçok şeyi kolaylaştıracaktır. Neşe ve yaşama zevki özellikle Terazi erkeklerinde görülür. Akıllı ve hareketli kadınları sever ve sizin değişken fikirlerinizi de çok kolayca kabullenir. Sizi ne zaman ciddiye alması gerektiğini bilir. Kendisi de hareketli olduğu ve bir seçim yapmak ona zor geldiği için, hareketlerinizi çok iyi anlayacaktır. Problemleri değişik açılardan değerlendirme tarzı, kesin bir karar almasını zorlaştırır. Terazi erkekleri çok seçicidirler ve her kadınla ilişkiye girmezler. Buna karşın vefalı ve sadıktırlar. Kadınsı güzelliğinize değer vermesini bilir, üzerinizdeki en küçük yeni bir giysiyi bile fark eder ve iltifatı esirgemez. Biraz hayalci ve romantik tir, her zaman kalbinizin derinliklerine işleyecek güzel ve çekici sözleri bulur.

Sanatta zevkleriniz ortaktır, sanatkâr olduğu bile söylenebilir. Bu duyarlılığa rağmen, onu başkan rolünde veya öğretmen olarak da görebilirsiniz.

Terazi erkeği, özgürlük isteğinize her zaman saygı duyacaktır. Hiçbir zaman özel hayatınıza girmeye veya sırlarınızı öğrenmeye çalışmaz. Bu sizde, yeterince sevilmediğiniz duygusu yaratmasın, sadece sizi kısıtlamak istemediğini bilmelisiniz. Kendisi de baskı altına alındığı veya gözlendiği hissine kapılmaktan nefret eder.

İkizler Kadını - Akrep Erkeği
Akrep sokması, ölümle sonuçlanabilir. Kadınlar üzerinde neredeyse hipnoz etkisi yaratır. Birçok kadın bu kıskanç ve sahiplenici erkeğin yanında, kendilerini unuturlar. Gerçek bir zorba olduğu söylenebilir, ona "hayır" demeyi başaramazsınız. İki tarafında cinsel çekiciliği kuvvetlidir. Yine de bu ilişki yıkıcı ve tehlikeli olabilir.

Bu adamın size uygun olup olmadığından kuşku duyacaksınız. Sizi hayallerinizden acımasızca koparabilir. O da sizin gihi evcimen değildir, ama rahatına düşkündür ve onunla ilgilenecek ve arka planda kalacak bir kadın aramaktadır. Mutfak parası için ölümüne mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Erkeksi ve güçlüdür. Yorucu bir günden sonra bile seks için enerjisi vardır, bazen sekste saldırgan olabilir. Liderliği elde etmek için çabalar ve bu dünyada kendi çizdiği yolu izler. İş hayatında açgözlüdür, ekmeğinin elinden alınmasına izin vermez. Akrep esas olarak başına buyruk bir insandır ve pek arkadaşı yoktur. Kendine aşırı güvenini biraz abartılı bulabilirsiniz. Sabit görüşleri ona, başkalarının bakış açısını düşünme fırsatı vermez. Büyük bir olasılıkla sizin politik görüşlerinizi paylaşmayacaktır ve siz de onun görüşlerine, sadece onu gerçekten seviyorsanız, katlanacaksınız. Dinsel konulara büyük ilgisi vardır.

Spor onun için çok önemlidir. Ailesini ve çocuklarını çıldırasıya sever, onları sıkı bir disiplin, ama büyük bir sevgiyle eğitir. İyi ve kötü anlarda onun yanında olursanız, heyecanlı bir beraberlik yaşarsınız.

İkizler Kadını - Yay Erkeği
Onu, hiçbir şeye zorlamayacağınız için ona uygun bir eş olmanıza rağmen, bir Yayı kendine bağlamak çok zordur. Çünkü özgürlüğüne düşkündür ve onu bir ilişki yüzünden kaybetmek istemez.

Ahbaplığı sever ve ilgi odağı olmaktan hoşlanır. Kaygısızlığının ar kasında ne istediğini iyi bilen bir insan gizlidir. Kısa bir iş ya da uzun bir konuşma farketmez, beraber geçirdiğiniz her an ateşli, şaşırtıcı ve harikulade olacaktır. Tam anlamıyla bir iyimserdir, çok sevilen bir misafirdir. Çevresi daima kadınlarla çevrilidir. Doğruluğu; dürüstlüğü ve açıklığıyla bazen insanları gerçekten şaşırtır, çünkü bu herkeste görülen bir özellik değildir.

Gecelerini pek fazla evde geçirmez. Doğası gereği durdurak bilmez biridir, heyecanı ve hayatı sever, bir yerde çok eğlenirse, onu oradan ayırmak çok zordur. Onunla çok eğleneceksiniz. Bir kere evliliğe karar verirse, dürüst olacaktır, bunun tecrübesini daha önceden yapmıştır. Serserilik tutkusuna rağmen, bir yuva huzuruna ve sizin aşkınıza ihtiyacı vardır. Sizi ölçüsüzce şımartacaktır, en güzel kıyafetler üzerinizden hiç eksik olmayacaktır. Uzak ülkelere gezilerin onun için hayati önemi vardır. Maddi durumu kötü olsa bile, bir sonraki hesabı ödemek için kasasında yeterince para kalmasına dikkat edecektir.

Aşkta ikiniz birbirinize uyuyorsunuz. Evlendikten sonra ondan başka âşığınız olmamalı, çünkü onu çok derinden yaralar. Çocuklarla iyi anlaşabilmesine rağmen, çocuk sahibi olmak ona göre değildir.

İkizler Kadını - Oğlak Erkeği
Bu çekingen ve duygulu erkek sizi cezbederken, hemen arkasındaki sert ve ters insanı hemen fark edeceksiniz. Sizin yaşam biçiminiz için, fazla içine dönük. serinkanlı ve soğuktur. Kendisini nadiren zaptedemez, ama böyle bir şey olursa, olay çok ani ve pahalıya mal olacaktır. Güvensizlik, reddedilme korkusu, tanınma ve hayranlık duyulmaya gizli özlem, bu tür davranışları engelleyecek içgüdüsel sebepler olabilir. İşi, onun için çok önemlidir. Genelde de önemli ve sorumluluk gerektiren pozisyonlarda olacaktır. Titiz, iradeli, becerikli ve kesinlikle güvenilirdir. Bu yüzden iş onun hayatında her zaman en başta gelir. Yaşlandığında ise bu, bir parça değişebilir. Aranızdaki ilişki, yaşlandığında, hemen hemen otuzların yarısında, en iyi hale gelecektir. Başka erkekler baş aşağı giderken, o hayatının baharında olacaktır.

Geleneksel değerler, aile, güvenlik ve yaşamındaki ufak değişiklikler, onun için önemlidir. Düzenli bir evi, iyi yemekleri sever. Toplum içinde sizinle gurur duymak ve sizi sahiplenmek isteyecektir. Parayı tedbirli harcayacaktır, asla darda kalmayacaksınız. Baştan çıkarılma ona zevk vermez. Ayrıca aşkta da aktif değildir.

İkizler Kadını - Kova Erkeği
Bir Kova erkeğiyle hayat, inanılmaz bir şeyi yakalamak gibidir. Sizin için "doğru erkek" olabilir. lkiniz de aynı yol üzerindesiniz. Hayal kurmaktan hoşlanır, insanları sever, genelde çok arkadaşı vardır, topluluk içinde kendini iyi hisseder. Dünyayı değiştirmek ister. Sizi asla sahiplenmeye kalkışmayacaktır, ama güvenebileceği bir insana da ihtiyacı vardır. Onun için duygusuz aşk olmaz ve fiziksel aşk ancak abayı yaktıktan sonra gelir. Çok ekzantrik olabilir ve sizi hep heyecanlandırabilir. Öğrenme açlığı çok fazladır.

Onu gerçekçi olarak tanımlayabiliriz. Bu yüzden bu ilişkide temkinli ve kararlı tarafsız olmalısınız. Bu sizin için gerçekten alışılmadık bir durumdur. Daha çok gelecekte yaşar, geleneklere ve aile bağlarına bağlı kalmaz. Geçmişini hiçbir zaman tamamen öğrenemeyeceksiniz. Her topluluktan insanla ilgilenir ve konuşur. Sokak müzisyenleri veya büyük elçilikte bir resepsiyonist onun için aynı derecede ilgi çekicidir.

Kestirilemez yapısı onu rahatsız etmez, ondan nadiren açıklama duyabilirsiniz. "Yaşa ve yaşat" onun parolasıdır. Hayatınız hakkında karar vermeyi istemeyecektir. Sizden de aynı hareketi bekler. Korkak değildir, ama her türlü şiddetten nefret eder, çirkin durumlara yol açmamak için elinden geleni yapar.

Ev işlerinde çok becerikli değildir. Onu alışverişe mutlaka elinde notla gönderin. Yüklü bir banka hesabı yoktur, ama para konusunda çok tutumludur. Tutumsuzluğunuza itiraz etmez, ama parayı nasıl böyle harcayabildiğinize de gerçekten hayret eder. Ayrıca bütün evi yönetmeniz onun hoşuna gider.

İkizler Kadını - Balık Erkeği
Balık erkeği, denildiği gibi "durgun bir su"dur ve asla onu dalgalandırma girişimi gibi bir hataya düşmemelisiniz. Hayaller, onun doğasının bir parçasıdır. Yavaş ve tembel olarak tanınsa da bir olaya, herkesi şaşırtarak çabuk tepki verebilir. Çoğu kez ne istediğini bilmediği için, nasihat verecek bir eşe ihtiyacı vardır. Para nadiren sorun olacaktır. Hayallerine ve fikirlerine hitap etmeyen bir işte sadece para için çalışmaz. Eğer cesaretinin eksik olduğunu düşünüyorsanız, attığı adımlarda ona yardımcı olun. Ona başarabileceğini devamlı tekrarlayın. Gerçek ten başaracaktır. Onun yanındayken mükemmel bir ev kadını ve ahçı olmanıza gerek yok. Sadece istediğinde içine çekilebileceği, rahat bir yuva yeterlidir. Balıklar saldırgan değil, tam aksine çok centilmendirler. Diğer ırktan insanlara karşı nadiren önyargıları vardır. Paylaşmayı sevmez, geçmişi ve ailesi hakkında çok az şey öğrenebilirsiniz. Çok hassas ve kırılgandır. Bütün dinlere ve komşu ülkelere karşı ilgisi vardır.
__________________________________________

  • Günlük Burç Yorumu
  • Özellikleri
  • Künye
  • Erkeği ile aşk
  • Kadını ile aşk
  • Erkeğinin diğer burçlarla ilişkisi
  • Kadınının diğer burçlarla ilişkisi
  • Arası iyi olan burçlar
  • Yükselen Burç Nedir?
  • 0 yorum:

    Blogun bu sayfasını paylaşarak destek olur musun?